Doplněk stravy

Abfarmis Hyalmis Forte kyselina hyaluronová 96 ml

Značka: ABFARMIS

Abfarmis Hyalmis Forte 96 ml obsahuje v 1 ml až 50 mg kyseliny hyaluronové. Tento polysacharid je důležitou součástí kloubní tekutiny, ovlivňuje pevnost a pružnost pokožky.

999
Ušetříte 31%

Původní cena:  1 450 Kč  ·  sleva 451 Kč

Cena za 100 ml: 1 040,63 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1450 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Abfarmis Hyalmis Forte kyselina hyaluronová 96 ml

50126687

Úvod

Dopřejte Vašemu tělu a pokožce vláhu v podobě kyseliny hyaluronové! Abfarmis Hyalmis Forte 96 ml je doplněk stravy v kapkách, který v 1 ml obsahuje až 50 mg kyseliny hyaluronové. Tento polysacharid má vysokou schopnost absorbovat vodu. Vyskytuje se přirozeně ve všech pojivových tkáních v našem těle – je důležitou součástí kloubní tekutiny, ovlivňuje pevnost a pružnost pokožky. S přibývajícím věkem však její produkce v těle ubývá.

Hlavní vlastnosti:

  • kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje v našem těle
  • kyselina hyaluronová ovlivňuje pevnost a pružnost pokožky
  • 50 mg kyseliny hyaluronové v 1 ml

Dávkování

1-3 ml denně rozmíchejte ve sklenici s vodou, džusem nebo jinou tekutinou. 1 ml = 12 kapek. Po otevření uchovávejte v chladu a temnu a spotřebujte do 6 měsíců. Balení obsahuje: 96 dávek – při dávkování 1 ml/den, 48 dávek – při dávkování 2 ml/den, 32 dávek – při dávkování 3 ml/den. 1 ml = 12 kapek.

Použití pipety

Horní část gumové pipety stiskněte, ponořte do roztoku a uvolněte stisk. Vyndejte pipetu z lahvičky a stiskněte horní část pipety. Odpočítejte potřebný počet kapek. Důkladně rozmíchejte zvolenou dávku. Pipetu držte pouze za horní část. Nedotýkejte se skleněné části ani ji nevkládejte do jiných tekutin. Nepoužívejte k míchání. Pipetu je možné omýt proudem tekoucí pitné vody.


Složení

Čištěná voda, hyaluronát sodný (kyselina hyaluronová), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervanty (sorban draselný, benzoát sodný).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při nesnášenlivosti na jednotlivé složky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.