Kosmetika

BIODERMA Photoderm KID SPF50+ sprej 200 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm
5.0

Opalovací krém pro děti od 12 měsíců BIODERMA Photoderm KID s SPF 50+ poskytuje maximální ochranu před slunečními paprsky. Hypoalergenní, voděodolné složení.

Akce 1 + 1 Při nákupu 2 produktů značky BIODERMA produktové řady Photoderm v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2023 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Photoderm KID SPF50+ sprej 200 ml

50046523

Úvod

Hledáte způsob, jak co nejúčinněji ochránit citlivou dětskou pokožku před sluníčkem? Bioderma Photoderm Kid zajišťuje maximální ochranu před sluníčkem v praktickém balení ve spreji. Opalovací krém se snadno a rychle roztírá, což ocení zejména rodiče malých neposedů. Exkluzivní patent Buněčné Bioochrany™ zajištuje optimální ochranu kožních buněk proti jejich poškození. Maximální fotoprotekce vůči UVA a UVB záření. Přípravek je nekomedogenní, fotostabilní, hypoalergenní s výbornou snášenlivostí na pokožce. Bez oktokrylenu. 

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje maximální sluneční ochranu, SPF 50+
  • obzvláště vhodný pro citlivou dětskou pokožku
  • doporučeno pro děti od 1 roku

Složení

Exkluzivní patent Buněčné Bioochrany™ – aktivuje přirozenou obranu pokožky, chrání buňky.


Použití

Aplikujte rovnoměrně dostatečné množství přípravku před vystavením se slunečnímu záření (snížené množství přípravku snižuje výši solární ochrany). Pravidelně opakujte. Aplikaci opakujte vždy před a po pobytu ve vodě, setření nebo sportu.


Upozornění

Nepobývejte vy ani vaše děti na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým ochranným faktorem totiž neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.