Potraviny a nápoje

NUTRI HOUSE KETONELLA višeň a jogurt 20 porcí 600 g

Funkční vysoko proteinový nápoj s nízkým obsahem sacharidů. NUTRI HOUSE KETONELLA se používá při redukčních dietách i k obohacení stravy při sportovních aktivitách.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: NUTRI HOUSE KETONELLA višeň a jogurt 20 porcí 600 g

50125110

Úvod

Funkční vysoko proteinový nápoj s nízkým obsahem sacharidů. NUTRI HOUSE KETONELLA višeň a jogurt je instantní přípravek obohacený o L-karnitin, vitaminy a minerály. Rozmícháním prášku ve sklenici vody nebo mléka připravíte nutričně vyvážený nápoj, kterým můžete nahradit 1-2 denní jídla. Obsahuje MCT olej – zdroj rychlé energie – a guaranu, která ovlivňuje metabolismus tuků a napomáhá kontrole tělesné hmotnosti. Glukomannan v rámci nízkoenergetické diety přispívá ke snížení hmotnosti*. Nutriční nápoj KETONELLA se používá při redukčních dietách, především proteinových. Díky nízkému obsahu tuků a sacharidů je vhodný i k obohacení stravy při sportovních aktivitách. Vybrat si můžete z 5 lahodných příchutí.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoký obsah bílkovin
  • nízký obsah sacharidů
  • obsahuje 1 g glukomannanu v jedné porci
  • s L-karnitinem a MCT olejem
  • s guaranou, která napomáhá kontrole tělesné hmotnosti
  • bez přidaného cukru
  • neobsahuje lepek

Složení

Bílkovinná složka (syrovátkový proteinový koncentrát, sojový proteinový izolát, mléčný proteinový koncentrát), glukomannan (konjak), směs vitaminů, minerálů a stopových prvků (retinyl acetát, thiamin mononitrát, riboflavin, niacin, pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, kyselina listová, kyanokobalamin, kyselina L-askorbová, biotin,  citrát draselný, bisglycinát hořečnatý, chlorid chromitý, jodičnan draselný, glukonát manganatý, seleničitan sodný, vápník z mořských řas, citrát zinečnatý, fumarát železnatý), MCT olej, L-karnitin tartrát, aroma, Guarana (extrakt ze semen rostliny Paullinia cupana), barvivo (sušená šťáva z  červené řepy), náhradní sladidla (z rostliny Stevia, sukralóza). Alergeny: mléko, sója. Obsahuje sladidla.


Použití

1 porce = 30 g (1 odměrka) se rozmíchá ve 200-250 ml studené vody nebo odstředěného mléka. Zpravidla se užívají 3 porce denně – ráno, v poledne a večer.

*Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g glukomannanu denně ve třech dávkách po 1 g zapitých 1-2 sklenicemi vody, před jídlem a v rámci nízkoenergetické diety.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.