Drogerie

ATTITUDE Čisticí prostředek na dětské povrchy a hračky bez vůně rozprašovač 800 ml

Značka: ATTITUDE

ATTITUDE Čisticí prostředek na dětské povrchy a hračky bez vůně rozprašovač snadno vyčistí hračky i povrchy, se kterými přichází děti pravidelně do styku.

179
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: ATTITUDE Čisticí prostředek na dětské povrchy a hračky bez vůně rozprašovač 800 ml

50127236

Úvod

ATTITUDE Čisticí prostředek na dětské povrchy a hračky bez vůně rozprašovač snadno vyčistí hračky i povrchy, se kterými přichází děti pravidelně do styku. Obsahuje výhradně kvalitní rostlinné přísady, které jsou šetrné k člověku i přírodě. Díky praktickému rozprašovači se velmi snadno používá. Bez parfemace.

Hlavní vlastnosti:

  • pro snadné čištění dětských hraček a povrchů
  • s praktickým rozprašovačem
  • bez parfemace

Složení

voda, <5% rostlinné neiontové povrchově aktivní látky (myristyl glukosid, caprylyl glukosid), citronan sodný, jedlá soda, saponiny


Použití

Povrch nasprejujte a setřete. Doporučujeme otestovat na malé ploše.


Upozornění

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima, při jejich zasažení důkladně oči vypláchněte vodou. V případě akutních zdravotních obtíží způsobených tímto výrobkem nebo v případě další potřeby kontaktujte Toxikologické informační středisko na adrese Na Bojišti 1, 128 08 Praha 2, tel: 224919293 nebo 224915402. 

Filozofie značky ATTITUDE

Za značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky ATTITUDE platí:

  • Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou šetrné a přírodní, to znamená, že jsou vyráběny výhradně z rostlinných a minerálních zdrojů.
  • EcoLogo certifikace – všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty neobsahují živočišné složky – vhodné pro vegany.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.