Doplněk stravy

Compliflora Baby kapky 5 ml

Dětské probiotické kapky Compliflora Baby obsahují komplex dvou kmenů živých laktobacilů a bifidobakterií. Kapky jsou vhodné pro kojence od 1 měsíce, děti i dospělé.

189

Cena za 100 ml: 3 780,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Compliflora Baby kapky 5 ml

50126859

Úvod

Laktobacily a bifidobakterie (probiotika) se vyskytují v zažívacím traktu a tvoří přirozenou střevní mikroflóru. Střevní mikroflóra ovlivňuje trávení i zdraví organismu. K narušení její rovnováhy může dojít např. užíváním antibiotik, změnou stravy nebo prostředí při cestování. Přípravek Compliflora Baby obsahuje mikrokapsle živých bakterií mléčného kvašení Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 a Bifidobacterium lactis BS01. Technologie mikroenkapsulace MICROBAC zvyšuje životaschopnost kultur v trávicím traktu. Bakterie jsou uzavřeny do mikrokapslí, což zajišťuje jejich bezpečný průchod střevním traktem.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodné při a po užívání antibiotik
  • vhodné pro kojence od 1 měsíce, děti i dospělé
  • technologie MICROBAC chrání složky přípravku při průchodu trávicím traktem

Dávkování

Kojencům od 1 měsíce a dětem do 12 let podávejte 5 kapek denně s jídlem. Děti od 12 let a dospělí užívají 5 kapek 2x denně s jídlem.

Jestliže byl produkt skladován v chladničce, vyčkejte před použitím několik minut. Před použitím důkladně protřepejte, aby se suspenze stala tekutou. Kapky podávejte přímo (nakapané do úst nebo na čajovou lžičku) nebo přidejte do studené nebo vlažné tekutiny (převařená voda, mléko, ovocný džus nebo jogurt) a podávejte čajovou lžičkou. Mezi užitím antibiotika a probiotika doporučujeme odstup alespoň 2 hodiny.


Složení

Bakterie mléčného kvašení: Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 2,5 x 109 CFU, Bifidobacterium lactis BS01 2,5 x 109 CFU v pěti kapkách. CFU … počet živých probiotických mikroorganismů (colony-forming unit).

MCT olej (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem z kokosového oleje), Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103, Bifidobacterium lactis BS01.


Upozornění

Neužívejte při alergii na kteroukoliv složku přípravku. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy neslouží jako náhrada pestré stravy. Vyvážená a pestrá strava a zdravý životní styl jsou důležité pro správné fungování těla. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt obsahuje živé kultury bakterií, které jsou citlivé na teplo a zvýšenou vlhkost. Skladujte při pokojové teplotě nebo v chladničce (při 2–25 °C). Po otevření spotřebujte do 30 dnů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.