Ostatní příkrmy

Hipp BIO Boloňské špagety 250 g

Značka: HIPP

Maso-zeleninový příkrm Hipp BIO Boloňské špagety je skvělý oběd nebo večeře pro děti od 1 roku. Obsahuje těstoviny pro podporu kousání.

79

Cena za 100 g: 31,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Hipp BIO Boloňské špagety 250 g

50127518

Úvod

Hledáte vhodný oběd či večeři pro vaše batole? Ať už se chystáte na cesty nebo se vám třeba jen nechce vařit, skvěle vám poslouží zeleninovo-masový příkrm Hipp Boloňské špagety. Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě a zpracované šetrně na páře, aby zůstaly zachované všechny vitamíny a minerály. Příkrm je určen pro děti od ukončeného 1. roku. Obsahuje kousky těstovin, aby se děťátko naučilo kousat. Díky praktickému balení v plastovém srdíčku je příkrm vhodný na cestování – stačí ohřát v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni, zamíchat a podávat.

Hlavní vlastnosti:

  • maso-zeleninový příkrm pro děti od 1 roku
  • BIO kvalita, šetrné zpracování surovin
  • vhodný na cesty

Složení

Rajčata* 45 %, vařené těstoviny špagety* (voda, mouka z tvrdé PŠENICE*, VAJEČNÝ BÍLEK*, VEJCE*) 26 %, voda, mrkev*, hovězí maso* 5 %, cibule*, slunečnicový olej*, CELER*, rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, jedlá sůl s jódem, bylinky* (oregáno*, rozmarýn*), antioxidanty1 (kyselina L-askorbová, extrakty obsahující tokoferol). Obsahuje lepek.
*z ekologického zemědělství


Použití

Ve vodní lázni: misku vložíme na 4-5 minut do uvařené, horké vody, odstraníme fólii, zamícháme.
V mikrovlnce: fólii víčka na několika místech propíchneme a ohříváme po dobu 1 minuty při 450 W (střední popř. nízký stupeň). Misku ohřívejte samostatně ve středu mikrovlnky. Čas a teplota ohřevu
je dle pokynů výrobce. Neohřívejte v troubě na pečení!
Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování. Obsah dobře zamíchejte a přezkoušejte teplotu. Nesnědený pokrm dítěti znovu nepodávejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.