Doplněk stravy

Vitar Betakaroten EKO 60 kapslí

Značka: VITAR

Přípravek Vitar Betakaroten EKO obsahuje přírodně vázaný betakaroten v extraktu z mrkve, extrakt z měsíčku lékařského a biotin pro krásnou pokožku.

145

Cena za 1 kus: 2,42 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Vitar Betakaroten EKO 60 kapslí

50127250

Úvod

Krásná pokožka a přirozené opálení. Přípravek Vitar Betakaroten EKO obsahuje silnou dávku přírodně vázaného beta-karotenu v extraktu z mrkve + karotenoidy zeaxantin a lutein obsažené v extraktu z měsíčku lékařského. Přírodně vázané karotenoidy jsou pro lidský organismus dostupnější. Tento doplněk stravy je součástí řady Vitar EKO Friendly, která díky svým speciálním obalům přináší menší uhlíkovou stopu, a je tak šetrnější k životnímu prostředí. Vhodné pro vegany. Bez lepku, bez laktózy.

Hlavní vlastnosti

  • beta-karoten je přirozeným zdrojem vitaminu A, který udržuje normální stav pokožky, pečuje o ni a při pobytu na slunci podporuje krásné opálení
  • měsíček lékařský je zdrojem přírodních karotenoidů (luteinu a zeaxantinu), působí blahodárně na pleť a pokožku
  • zelený čaj a selen jsou významnými antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem a předcházet jejich předčasnému stárnutí
  • selen podporuje imunitní systém a přispívá ke zdravému vzhledu nehtů a vlasů
  • biotin napomáhá k udržení normálního stavu pokožky a vlasů

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 1 kapsli obden, při intenzivním slunění 1 kapsli denně po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Pro krásné a dlouhodobé opálení doporučujeme začít užívat nejpozději 3 týdny před opalovací sezónou a pokračovat v užívání po celou dobu pobytu na slunci.


Složení

Extrakt z listů zeleného čaje, extrakt z kořene mrkve, extrakt z květů měsíčku lékařského, vláknina z čekanky – inulín, protispékavá látka – stearan hořečnatý, seleničitan sodný, D-biotin. Obal kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo – oxid zinečnatý. Aktivní látky v 1 kapsli: Extrakt z mrkve (Daucus carota) 60 mg – z toho 10 % beta-karotenu 6 mg je ekvivalentem vitaminu A 1000 (125 % RHP), extrakt z měsíčku lékařského (Calendula officinalis) 50 mg – z toho 10 % luteinu 5 mg a 2 % zeaxantinu 1 mg, extrakt ze zeleného čaje (Camelia sinensis) 100 mg – z toho 50 % polyfenolů 50 mg, selen (seleničitan sodný) 27,5 µg (50 % RHP), biotin 25 µg (50 % RHP) v jedné kapsli. (RHP = referenční hodnota příjmu)


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.