Péče o dítě

Bella Baby Happy Pants vel. 4 Maxi plenkové kalhotky 44 ks

Značka: BELLA

Plenkové kalhotky Bella Baby Happy Pants se snadno nandavají i sundavají a pomohou vám tak jednodušeji přebalit neposedné děťátko a udržet jej v suchu co možná nejdéle.

CashBack na vybrané produkty Bella, Bella Happy
NAVÍC Bella Baby Happy Classic čisticí ubrousky 64 ks Při nákupu označených produktů značek Bella, Happy a Panda v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Bella Baby Happy Classic čisticí ubrousky 64 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
359
Doprava zdarma

O produktu: Bella Baby Happy Pants vel. 4 Maxi plenkové kalhotky 44 ks

50126810

Úvod

Když začne být děťátko aktivní, kroutí se při přebalování, kope nožičkama nebo se vám dokonce snaží utéct, může být výměna plenky náročnou každodenní výzvou. Pomohou vám nové plenkové kalhotky Bella Baby Happy Pants. Díky systému Quick& Easy bude výměna plenky bleskovou záležitostí a vaše děťátko se tak může rychle vrátit ke hraní a zkoumání světa. Plenky jsou navíc úžasně přizpůsobivé a pohodlné, takže dítě neomezují v pohybu a zároveň neprotečou. Nejsou parfemované, neobsahují latex ani chlór a jsou proto vhodné pro nejcitlivější pokožku miminek. Prodyšnost plenek pomáhá předcházet vyrážkám a opruzeninám a minimalizuje riziko podráždění. Velikost 4 sedí dětem s váhou přibližně 8 - 14 kg

Hlavní vlastnosti:

  • plenkové kalhotky pro děti 8 - 14 kg
  • snadno a rychle se nandavají i sundavají
  • neparfemované

Bella Baby Happy Pants vel. 3 Midi plenkové kalhotky 26 ks2


Použití

Před použitím je velmi důležité plenku aktivovat. Aktivace načechrá absorpční jádro, které je původně stlačené, a zvedne stojící manžety, které zabraňují postrannímu úniku. Plenku uchopte a několikrát roztáhněte, pak ji podélně přeložte a po vnější straně po celé délce pomačkejte a vytvořte tkz. korýtko. Plenku umístěte mezi nohy děťátka, ubezpečte se, že těsně přiléhá k tělu a zafixujte ji na těle dítěte pomocí elastických suchých zipů. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.