Doplněk stravy

NUTRI HOUSE CHOLESTAB 60 kapslí

NUTRI HOUSE CHOLESTAB je doplněk stravy s aktivní látkou monakolin K, který při dostatečném příjmu příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: NUTRI HOUSE CHOLESTAB 60 kapslí

50125114

Úvod

Vysoká hladina cholesterolu v krvi je považována na rizikový faktor pro rozvoj kardiovaskulárních onemocnění. NUTRI HOUSE CHOLESTAB je doplněk stravy s aktivní látkou monakolin K, který při dostatečném příjmu příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi. Přípravek obsahuje extrakt z avokáda a Monascus purpureus, červenou fermentovanou rýži, která je zdrojem monakolinu K.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje červenou fermentovanou rýži, která je zdrojem monakolinu K
  • monakolin K přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi*
  • v rostlinných tobolkách – vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívají se 2 tobolky denně. Tobolky se přijímají ráno a večer. Lze užívat dlouhodobě, bez přerušení. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Extrakt z plodu avokáda 10:1 (hruškovce přelahodného), červená fermentovaná rýže (zdroj Monacolinu K), pomocné kapslovací látky (stearan hořečnatý, talek, fosforečnan vápenatý), rostlinná tobolka. Obsah v 1 kapsli: extrakt z plodů avokáda 10:1 300 mg, monacolin K 5 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy, dále pro osoby užívající hypolipedimika a osoby s onemocněním ledvin, jater a se svalovými poruchami. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

*Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 10 mg monakolinu K z přípravků z červené fermentované rýže denně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.