Doplněk stravy

TRF Thermo reactive formula 80 g

TRF Thermo reactive formula je přípravek pro kontrolu tělesné hmotnosti obsahující rostlinné extrakty - extrakt ze zeleného čaje a černého pepře.

709

Cena za 100 g: 886,25 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: TRF Thermo reactive formula 80 g

50105342

TRF Thermo reactive formula je doplněk stravy ve formě granulátu, který obsahuje standardizované rostlinné extrakty ve vhodném poměru. Přípravek efektivně zvyšuje teplotu především podkoží, svalů a periferií a pomáhá tak rychleji odbourávat tuky v organismu.

TRF obsahuje

  • Extrakt ze zeleného čaje, který přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti díky metabolismu lipidů (spalování tuků) a k vylučování vody z těla. Napomáhá normální činnosti srdce. Působí jako antioxidant, pomáhá udržet normální hladinu cholesterolu a cukru v krvi a normální stav kostí a pokožky. Příznivě působí na metabolismus lipidů, dentální zdraví, koncentraci i kvalitní spánek. Přispívá k přirozené obranyschopnosti.
  • Extrakt z černého pepře, který přispívá k normálnímu trávení a kontrole tělesné hmotnosti. Přispívá k normálnímu stavu pokožky a podporuje oběh v jemných krevních cévách a kapilárách.
  • Extrakt z listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obranyschopnosti a k normální funkci střevního traktu.
  • Vitamin C, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normálnímu energetickému metabolismu a chrání buňky před oxidativním stresem.
  • Extrakt ze zázvoru příznivě působí na vitalitu, dodává energii a působí proti únavě, podporuje normální trávení a přispívá k přirozené obranyschopnosti.
  • Kofein

Dávkování:

Polovinu kávové lžičky (1,5 g) rozpusťte ve 200 ml horké vody. Teplota vody nesmí překročit 70 °C. Takto připravený nápoj vypijte teplý, nejlépe ráno před jídlem. Pijte dostatek tekutin. Jedno balení je určeno na 2 měsíce.

Složení:

Extrakt černého pepře 10 mg, Listové pupeny ořešáku královského – Extrakt 5 mg, Extrakt zázvoru 10 mg, Extrakt zeleného čaje 95 mg, Kofein 100 mg, Vitamin C 80 mg a Fruktooligosacharidy v 1,5 g.

Upozornění:

Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.