Elektronika

MOTOROLA Peekaboo dětská chůvička

Značka: MOTOROLA

Umístěte k děťátku místo klasické chůvičky Wi-Fi videokameru MOTOROLA Peekaboo. Z telefonu či tabletu pak budete mít dokonalý přehled, že je všechno v pořádku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: MOTOROLA Peekaboo dětská chůvička

50126577

Úvod

Možná si říkáte: „Na co klasická dětská chůvička, když u sebe nonstop nosím perfektní zobrazovací zařízení připojené k internetu – mobilní telefon?“ Odpovědí na tu otázku je Motorola MBP 89 Peekaboo – přenosná Wi-Fi videokamera pro hlídání dětí.

Kvalitní obraz a streamování na telefon

Princip používání je jednoduchý. Kameru umístíte tak, aby zabírala vaše děťátko, přičemž ji můžete na dálku natáčet a naklápět a přibližovat obraz. Obraz ve kvalitě 1080p (Full HD) pak můžete sledovat na kompatibilních mobilních telefonech a tabletech, a to nejen z druhé místnosti, ale klidně i z druhého konce světa (komunikace je samozřejmě soukromá, zabezpečená).

V noci si kamera přisvítí pomocí infračerveného osvětlení, při špatných světelnostních podmínkách navíc nabízí barevný filtr pro korekci barev. Obraz snímá v širokém úhlu 90°, abyste vždy dokonale viděli vše, co potřebujete. O precizní nahrávání a přenos zvuku se stará vysoce citlivý mikrofon. Záznamy můžete nejen streamovat, ale také ukládat na microSD kartu nebo online, do cloudu. Aby byl váš přehled o dění v místnosti kompletní, monitoruje kamera také teplotu.

Funkce pro vaše děťátko

Motorola Peekaboo slouží do značné míry jako náhrada klasických chůviček. I proto nabízí některé oblíbené funkce těchto elektronických hlídačů. Jmenovitě jde o noční světlo s možností volby mezi sedmi barvami nebo možnost obousměrné komunikace, kdy děťátko na dálku uklidňujete vlastním hlasem. Také máte možnost přehrávat konejšivé ukolébavky.

Hlavní vlastnosti:

  • Wi-Fi videokamera
  • možnost otáčení/naklápění + přiblížení obrazu
  • streamování na telefon/tablet v kvalitě Full HD 1080p
  • zabezpečená, soukromá komunikace
  • možnost ukládání záznamu na microSD kartu / do cloudu
  • monitorování teploty v místnosti
  • noční světlo (7 barev)
  • obousměrná komunikace
  • ukolébavky

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

Kategorie produktu