Doplněk stravy

MAXXWIN ARTROX 120 kapslí

Značka: MAXXWIN

MAXXWIN ARTROX 120 kapslí obsahuje chondroitin sulfát, glukosamin sulfát, MSM a vitamin C, který podporuje normální tvorbu kolagenu pro dobrou funkci kloubů.

325

Cena za 100 kusů: 270,83 Kč

Doprava zdarma

O produktu: MAXXWIN ARTROX 120 kapslí

50125731

Úvod

Silná kombinace aktivních látek, které jsou důležité pro tvorbu kloubní chrupavky. MAXXWIN ARTROX 120 kapslí obsahuje chondroitin sulfát, který je jednou z hlavních složek kloubních chrupavek. Tato látka váže vodu díky čemuž získává chrupavka svou pružnost. Glukosamin sulfát je látka tělu vlastní, která ovlivňuje metabolické děje v chrupavce. MSM-Methylsulfonylmethan je zdrojem organické síry, která je důležitou stavební látkou bílkovin a kolagenu v našem těle. Vitamin C podporuje normální tvorbu kolagenu pro dobrou funkci kostí a chrupavek.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje chondroitin, který součástí kloubní chrupavky
  • MSM ‒ zdroj organické síry, která je důležitou stavební látkou bílkovin a kolagenu
  • vitamin C podporuje normální tvorbu kolagenu
  • bez lepku a bez laktózy
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 2x denně 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Glukosamin sulfát 2KCl, MSM – Methylsulfonylmethan, transparentní želatinová kapsle, chondroitin sulfát, kyselina askorbová, protispékavé látky: oxid křemičitý E551, stearát hořečnatý E470b.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.