Doplněk stravy

MAXXWIN MICELLAR CASEIN nugátová čokoláda 1200 g

Značka: MAXXWIN

MAXXWIN MICELLAR CASEIN nugátová čokoláda je low carb nápoj se 70% proteinem s pomalou vstřebatelností. Je obohacený o trávicí enzymy OPTI-7-DIGEST.

979

Cena za 1 kg: 815,83 Kč

Doprava zdarma

O produktu: MAXXWIN MICELLAR CASEIN nugátová čokoláda 1200 g

50125758

Úvod

Low carb nápoj se 70% proteinem s pomalou vstřebatelností. MAXXWIN MICELLAR CASEIN nugátová čokoláda má nízký obsah tuků a sacharidů, vysoký obsah bílkovin a je obohacený o trávicí enzymy OPTI-7-DIGEST. Tato komplexní multi enzymatická směs obsahuje 7 digestivních enzymů výhradně rostlinného původu. Je zaměřená na optimální a komplexní vstřebávání a využití bílkovin, tuků a sacharidů ze stravy. Micelární kasein je hlavní bílkovina obsažená v mléku. Uvolňování aminokyselin z micelárního kaseinu může trvat 7-8 hodin, a tak je tělo zásobeno stavebními látkami po celou dobu trávení. Proto je nejvhodnější doba pro použití nápoje večer před spánkem. MICELLAR CASEIN je vhodný i jako občasná náhrada jídla a vzhledem k nízkému obsahu tuků a sacharidů také jako součást diet.

Hlavní vlastnosti:

  • více než 77 % proteinů
  • postupné pomalé uvolňování aminokyselin
  • obohaceno o Opti-7-DIGEST trávicí enzymy
  • nízký obsah tuků a sacharidů
  • neobsahuje lepek

Dávkování

Rozmíchejte 30 g (cca 1 odměrka) ve 250-300 ml vody nebo mléka. Užívejte večer před spaním.


Složení

Micelární casein koncentrát, kakaový prášek, zahušťovadlo guarová guma, barvivo karamel, aroma, sladidlo sukraloza, trávicí enzymy OPTI-7-Digest (směs 7 trávicích enzymů: Papain, Alpha-amylase, Bromelain, Lactase, Cellulase, neutral Protease, Lipase). Alergeny: složky z mléka.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.