Doplněk stravy

MAXXWIN PROTEIN TO GO! vanilka 25 g

Značka: MAXXWIN

MAXXWIN PROTEIN TO GO! vanilka je čistý syrovátkový protein se skvělou chutí! Obsahuje 80 % bílkovin, které přispívají přispívá k nárůstu a udržení svalové hmoty.

55

Cena za 100 g: 220,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: MAXXWIN PROTEIN TO GO! vanilka 25 g

50125762

Úvod

Čistý syrovátkový protein se skvělou chutí! MAXXWIN PROTEIN TO GO! vanilka je chutný a lehce stravitelný nápoj, který poskytuje čistý protein, bez zbytečných látek navíc! Obsahuje 80 % bílkovin, které přispívají přispívá k nárůstu a udržení svalové hmoty. Ať už provozujete turistiku, jezdíte na kole či jste výletě s rodinou, tento protein můžete mít stále při ruce a v potřebný okamžik doplnit energii a dodat výživu svalům.

Hlavní vlastnosti:

  • 80 %proteinu z kvalitního zdroje
  • snadná stravitelnost
  • skvělá rozpustnost
  • výtečná chuť
  • v praktickém balení na cesty

Dávkování

Rozmíchejte dávku 25 g ve 250 ml vody nebo mléka. Dle fyzické zátěže užívejte 1 až 3 dávky denně, po tréninku či mezi jídly.


Složení

Syrovátkový proteinový koncentrát 80% (CFM, instant), barvivo Curcumin Extract, náhradní sladidlo sukraloza, aroma vanilka a smetana, protispékavá látka-SIPERNAT (oxid křemičitý E551). Alergeny: suroviny z mléka.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.