Doplněk stravy

MAXXWIN TRIBULUS 90% + PIPERINE 90 kapslí

Značka: MAXXWIN
4.7

MAXXWIN TRIBULUS 90% + PIPERINE 90 kapslí s kotvičníkem je určený pro muže zejména po 30. roce věku, kdy nastává proces pomalého poklesu testosteronu v těle.

229

Cena za 1 kus: 2,54 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: MAXXWIN TRIBULUS 90% + PIPERINE 90 kapslí

50125765

Úvod

Doplněk stravy pro muže s kotvičníkem a extraktem z pepře. MAXXWIN TRIBULUS 90% + PIPERINE 90 kapslí je určený pro muže zejména po 30. roce věku, kdy nastává proces pomalého poklesu testosteronu v těle. Tribulus terestris neboli kotničník zemní je rostlina, která má příznivý vliv na hormonální aktivitu i pohlavní orgány. Podporuje energii a svalový tonus. Každá tobolka obsahuje 500 mg Tribulus terrestris s 90% obsahem saponinů, který zaručuje vysokou účinnost, a navíc extrakt z černého pepře (piperin), který svými účinky dokáže zvyšovat účinky jiných látek. Vhodné nejen pro vrcholové, ale i rekreační sportovce.

Hlavní vlastnosti:

  • kotvičník podporuje energii a tělový a svalový tonus
  • kotvičník příznivě ovlivňuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu
  • piperin podporuje účinnost kotvičníku
  • bez lepku a bez laktózy
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 1x denně 2 kapsle, vždy před tréninkem nebo fyzickým výkonem.


Složení

Tribulus Terrestris (standardizovaný extrakt 90% saponinů), rostlinná kapsle z hypromelózy, extrakt z černého pepře (Piperin).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.