Potraviny a nápoje

NATU Makový protein RAW 200 g

Značka: NATU
5.0

NATU Makový protein RAW je přirozeně bezlepkový makový prášek. Obsahuje vysoký podíl proteinů a doporučenou denní dávku vápníku.

99

Cena za 100 g: 49,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: NATU Makový protein RAW 200 g

50124280

Úvod

Přirozeně bezlepkový makový prášek obsahuje vysoký podíl proteinů a vápníku. NATU Makový protein RAW ocení nejen sportovci, ale i vegani a osoby vyhýbající se živočišným produktům. Obsahuje 37 % bílkovin na 100 g a obohatí Vaše pokrmy nejen nutričně, ale dodá jim i netradiční barvu a jemnou makovou chuť. Makový protein je snadno stravitelný a oproti celým semenům máku má nižší obsah tuku a vyšší obsah cenných látek. Jedna dávka (30 g) obsahuje doporučenou denní dávku vápníku, což je v porovnání s běžným mlékem asi 10x více.

Vápník je pro nás nezbytný

Vápník je minerál, který je důležitý nejen pro naše kosti a zuby. Přispívá také k normální činnosti svalů, je důležitý pro normální funkci nervových přenosů, podporuje normální srážení krve i energetický metabolizmus.

Hlavní vlastnosti:

  • RAW kvalita
  • vysoký podíl vlákniny
  • bez přidaného cukru
  • bez lepku a bez laktózy
  • vhodné pro vegany

Složení

100% prášek ze semen máku setého. Země původu: Česká republika.


Použití

2 polévkové lžíce (30 g) denně. Prášek přidejte do vašeho oblíbeného smoothie, ranní kaše, müsli nebo jogurtu. Protein uplatníte i RAW kuchyni, například při výrobě proteinových tyčinek. Nahraďte jím část běžné mouky například při pečení sladkých pokrmů. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.