Kosmetika

EMSPOMA PRO Cooling chladivý funkční masážní krém 100 ml

Značka: EMSPOMA

EMSPOMA PRO Cooling krém je určený pro ochlazující a osvěžující masáž i automasáž po sportovním výkonu, fyzické námaze či pracovní zátěži.

119
Ušetříte 14%

Původní cena:  139 Kč  ·  sleva 20 Kč

Nejnižší cena před slevou: 139 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: EMSPOMA PRO Cooling chladivý funkční masážní krém 100 ml

50125159

Úvod

Zapomeňte na namožené či unavené svaly po sportovním výkonu nebo velké pracovní zátěži. Vyzkoušejte extra chladivý masážní krém Emspoma, který je určený k ochlazující a osvěžující masáži i automasáži. Využijete ho nejen po sportovním výkonu, ale i po fyzicky namáhavé práci. Obsažený mentol, máta a eukalyptus vyvolávají rychlý chladivý efekt s dlouhotrvajícím účinkem, který oceníte obzvlášť v teplém počasí. Vysoce funkční krém aplikujte a jemně vetřete v místě, kde je potřeba rychle navodit pocit ochlazení a úlevy od námahy. Značku EMSPOMA doporučují profesionální maséři.

Hlavní vlastnosti:

  • chladivý krém pro masáže i automasáže
  • rychle navodí ochlazení a osvěžení
  • s mentolem, mátou a eukalyptem

Použití

Krém v tenké vrstvě jemně vetřete do pokožky v místě obtíží.


Upozornění

NEPOUŽÍVEJTE na obličej, v blízkosti očí, na sliznice nebo poraněnou pokožku! Po aplikaci si důkladně umyjte ruce mýdlem a teplou vodou. Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou použitou účinnou látku! Nepoužívat pro děti do 3 let.


O značce

Společnost JUTTA s.r.o. je českou specializovanou rodinnou společností, která v oblasti výroby profesionálních masážních prostředků úspěšně působí na trhu od roku 1997. Tradice masážních prostředků však sahá již do roku 1965. V roce 1997 odkoupila tajné receptury od společnosti TECHNIASPORT a nadále pokračuje již v zavedené tradici. JUTTA s.r.o. působí ve více než 10 zemích světa a jejím motem je „Poctivost a tvořivost“.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.