Kosmetika

SPORTOVKA Eukalyptová E masážní roztok 550 ml

Značka: SPORTOVKA

SPORTOVKA Eukalyptová E je roztok na bázi lihu určený pro krátkodobou masáž a automasáž. Rychle se vstřebává a okamžitě působí na pokožku v místě aplikace.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: SPORTOVKA Eukalyptová E masážní roztok 550 ml

50125164

Úvod

Lihový roztok SPORTOVKA je určený pro krátkodobé sportovní masáže i automasáž. Díky formě roztoku se rychle vstřebává do pokožky a téměř okamžitě začíná působit. Roztok obsahuje funkční látky Eucalyptus Globulus a Menthol. Masáž tímto roztokem rychle navodí pocit úlevy po fyzické zátěži. Kromě těchto složek obsahuje roztok také aromatické látky, díky kterým bude vaše pokožka po aplikaci příjemně provoněná. Zažijte pocit svěžesti, čistoty a relaxace.

Hlavní vlastnosti:

  • rychlá vstřebatelnost, téměř okamžitý účinek
  • masáž rychle úleví po fyzické zátěži
  • aromatické složky provoní pokožku

Použití

Roztok jemně vetřete do pokožky v místě obtíží.


Upozornění

NEPOUŽÍVEJTE na obličej, v blízkosti očí, na sliznice nebo poraněnou pokožku! Po aplikaci si důkladně umyjte ruce mýdlem a teplou vodou. Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou použitou účinnou látku! Nepoužívat pro děti do 3 let.


O značce

Společnost JUTTA s.r.o. je českou specializovanou rodinnou společností, která v oblasti výroby profesionálních masážních prostředků úspěšně působí na trhu od roku 1997. Tradice masážních prostředků však sahá již do roku 1965. V roce 1997 odkoupila tajné receptury od společnosti TECHNIASPORT a nadále pokračuje již v zavedené tradici. JUTTA s.r.o. působí ve více než 10 zemích světa a jejím motem je „Poctivost a tvořivost“.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.