Doplněk stravy

KetoDiet HEAT spalovač tuků 60 tablet

Značka: KETODIET
Produktová řada: KetoDiet ENJOY
4.6

KetoDiet HEAT spalovač tuků obsahuje L-tyrosin + výtažek z hořkého pomeranče a zeleného čaje, které napomáhají kontrole tělesné hmotnosti.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoDiet HEAT spalovač tuků 60 tablet

50141851

Úvod

Nastartujte svůj metabolismus a navyšte fyzickou výkonnost! KetoDiet HEAT spalovač tuků  obsahuje esenciální aminokyselinu L-tyrosin + výtažek z hořkého pomeranče a zeleného čaje, které napomáhají kontrole tělesné hmotnosti. Navíc s jednou tabletou nakopnete svůj organizmus 153 mg kofeinu, což představuje přibližně 2 středně silné kávy espresso. Účinek kofeinu je pozvolný a dlouhodobý díky přírodnímu extraktu z guarany. KetoDiet HEAT je skvělý nejen před sportovní aktivitou, ale pomůže lépe se soustředit v práci nebo během učení a podpoří vaši celkovou pohodu, a to nejen v průběhu keto diety.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje L-tyrosin
  • kofein napomáhá zvýšení vytrvalostního výkonu
  • hořký pomeranč, guarana a zelený čaj napomáhají kontrole tělesné hmotnosti
  • guarana a zelený čaj podporují fyzickou a psychickou aktivitu
  • riboflavin, vitamin B12 a kyselina pantothenová přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • riboflavin, vitamin B12 a kyselina pantothenová přispívá ke snížení únavy a vyčerpání
  • zelený čaj a chrom pomáhají kontrolovat hladinu glukózy v krvi
  • chrom přispívá k normálnímu metabolismu makroživin

Dávkování

Užívejte 1 tabletku denně. Zapijte sklenicí čisté vody.


Složení

Extrakt z plodů pomerančovníku hořkého (Citrus aurantium) 80 %, L-tyrosine, plnidla: mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnany; 11,3 % kofein, 7,4 % extrakt z listů zeleného čaje (Camellia sinensis), protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; D-pantothenát vápenatý, extrakt ze semen guarany (Paullinia cupana) extrakt z plodů chilli (Capsicum annuum var. chilli), extrakt z plodů černého pepře (Piper nigrum), kyanokobalamin, thiamin hydrochlorid, D-biotin, inositol, chlorid chromitý, potahovací směs (stabilizátory: hydroxypropylmethyl celulóza, uhličitan vápenatý; emulgátor: mastné kyseliny, plnidlo: isomalt).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Obsahuje kofein. Není vhodné pro děti a těhotné ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.