Potraviny a nápoje

KetoDiet Proteinové smoothie pomeranč 7x27 g

Značka: KETODIET
Produktová řada: KetoDiet ORIGINAL

KetoDiet Proteinové smoothie pomeranč je osvěžující nápoj, na kterém si nejen pochutnáte, ale také vám pomůže navýšit denní příjem bílkovin.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoDiet Proteinové smoothie pomeranč 7x27 g

50141794

Úvod

Osvěžující nápoj s 66 % bílkovin. KetoDiet Proteinové smoothie pomeranč je nápoj na kterém si nejen pochutnáte, ale také vám pomůže navýšit denní příjem proteinů. Má snížený obsah sacharidů a tuků a jako součást dietního plánu KetoDiet jej můžete zařadit již od 1. kroku. Smoothie si připravte ke snídani a nastartujte tak svůj den. Poslouží i jako svačinka po tréninku nebo jako osvěžující nealkoholický nápoj k posezení s přáteli.

Hlavní vlastnosti

  • snížený obsah sacharidů a tuků
  • vysoký obsah bílkovin, díky kterým zasytí na delší dobu
  • bílkoviny přispívají k budování svalové hmoty
  • obsahuje komplex vitaminů, minerálů a stopových prvků
  • zinek, železo a vitamin C podporují imunitní systém
  • vitamin D a vápník přispívají k dobrému stavu kostí
  • s vysokým podílem vlákniny
  • praktické balení po jednotlivých porcích
  • snadno se rozpouští
  • neobsahuje lepek

KetoDiet Proteinové smoothie pomeranč 7x27 g2


Složení

Bílkovinová směs (syrovátkový bílkovinný koncentrát, kolagen, hydrolyzovaný kolagen, sójový bílkovinný izolát, syrovátkový kasein), inulin (vláknina), 5,5% sušený jogurt, emulgátor: sójový lecitin, směs vitamínů a minerálních látek (chlorid draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný, oxid hořečnatý, glukonan hořečnatý, kyselina L-askorbová, glukonan zinečnatý, fumaran železnatý, D,L-alfa-tokoferyl acetát, nikotinamid, D-pantothenan vápenatý, retinyl-acetát, glukonan měďnatý, síran manganatý, kyanokobalamin, pyridoxin-hydrochlorid, cholekalciferol, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin), kyselina: kyselina citronová, pomerančové aroma, zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulosy, sladidla: sukralóza, Acesulfam K; barvivo: karoteny. Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.


Použití

Obsah sáčku dejte do shakeru, přilijte 200-250 ml vody a důkladně protřepejte. Nechte 10 minut odstát. Náš tip: Namíchejte si pomerančové smoothie s drceným ledem a sklenici ozdobte plátkem pomeranče. Rázem se budete cítit jako na pláži s drinkem v ruce.


Upozornění

Obsahuje sladidla. Nevhodné pro děti a těhotné a kojící ženy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.