Doplněk stravy

KetoDiet Nápojový koncentrát s Juvenilem malina 500 ml

Značka: KETODIET
Produktová řada: KetoDiet ENJOY

KetoDiet Nápojový koncentrát s Juvenilem malina obsahuje jen 1 g cukru na 1 litr nápoje, a tak je vhodný i pro ty, kteří si hlídají linii.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoDiet Nápojový koncentrát s Juvenilem malina 500 ml

50141847

Úvod

Ovocný sirup při dietě? A proč ne? KetoDiet Nápojový koncentrát s Juvenilem malina obsahuje jen 1 g cukru na 1 litr nápoje, a tak je vhodný i pro ty, kteří si hlídají linii. To ale není všechno. Nápoj je obohacený o doplněk stravy Juvenil (přírodní komplex nukleotidů, bílkovin, aminokyselin a minerálních látek vyvinutý českými imunology) + zinek, který přispívá ke správné funkci imunitního systému. Podíl skutečného ovoce v koncentrátu je 50 %. Nápojový koncentrát s Juvenilem je vhodný i pro sportovce. Ke zpestření pitného režimu vdietním plánu KetoDiet jej můžete zařadit již od 1. kroku.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje Juvenil + zinek, který podporuje imunitní systém
  • ze skutečného ovoce bez přidaného cukru
  • neobsahuje lepek ani laktózu

Dávkování

  • 25 ml koncentrátu rozmíchejte v 1 000 ml vody (poměr ředění 1:40). Ředění je možné upravit dle chuti.
  • Maximální doporučená denní dávka: 25 ml koncentrátu (1 000 ml připraveného nápoje).
  • Odměrka je součástí balení. 

Složení

Pitná voda, jablečná šťáva z koncentrátu 50%, kyselina: kyselina citronová, ovocné a rostlinné koncentráty: extrakt z višně a mrkve, malinové aroma, látka zvýrazňující chuť: erythritol, sladidla: acesulfam K , sukralosa; konzervant: sorban draselný, jedlá  sůl, mléčnan zinečnatý, JUVENIL ® (přírodní komplex nukleotidů, bílkovin aminokyselin a minerálních látek). Obsah ovocné složky v koncentrátu  min. 50 %.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Po otevření skladujte v chladničce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.