Potraviny a nápoje

KetoLife Proteinová kaše ovesné vločky a příchuť čokoláda 5x40 g

Značka: KETOLIFE

KetoLife Proteinová kaše ovesné vločky a příchuť čokoláda obsahuje 46 % bílkovin z různých zdrojů a vysoký podíl vlákniny. S bohatým komplexem vitaminů a minerálních látek.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoLife Proteinová kaše ovesné vločky a příchuť čokoláda 5x40 g

50127623

Úvod

Kaše z ovesných vloček s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny. KetoLife Proteinová kaše ovesné vločky a příchuť čokoláda 5x40 g obsahuje 46 % bílkovin z různých zdrojů, které jsou vybrány tak, aby dobře zasytily v kterékoliv části dne: syrovátka, kasein, sójová bílkovina a sušený vaječný bílek. Kaše z kvalitních ovesných vloček s obsahem betaglukanů je vydatný a racionálně sestavený pokrm, obohacený také o komplex vitaminů a minerálních látek. Proteinová kaše je zvláště vhodná pro ty, kteří ukončili dietní plán a chtějí na něj s chutí navázat. Jako součást dietního plánu KetoDiet ji můžete zařadit od 3. kroku.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoký obsah bílkovin, díky kterým zasytí na delší dobu
  • bílkoviny přispívají k budování svalové hmoty
  • 12 % tvoří vláknina
  • obsahuje komplex vitaminů, minerálů a stopových prvků
  • zinek, železo a vitamin C podporují imunitní systém
  • vitamin D a vápník přispívají k dobrému stavu kostí
  • rychlá a jednoduchá příprava
  • neobsahuje lepek

KetoLife Proteinová kaše ovesné vločky a příchuť čokoláda 5x40 g2


Složení

Bílkovinná směs: (syrovátkový bílkovinný koncentrát, syrovátkový micelární kaseinsyrovátkový bílkovinný izolát, sušený vaječný bíleksójový bílkovinný izolát), 12,9 % ovesné vločky, sušená smetanamandlová mouka, bambusová vláknina, kakaový prášek, inulín (vláknina), konjaková vláknina, aroma čokoláda (obsahuje oxid siřičitý), zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza, emulgátor: slunečnicový lecitin, vitaminy a minerální látky: hořčík, draslík, vápník, vitamin C, zinek, železo, vitamin E, vitamin B, B5, měď, mangan, vitamin A, vitamin B6, B2, B1, vitamin D, vitamin B12, B9, selen, biotin. Zahuštovadla: xanthan, guma guar; sladidla: acesulfam K, sukralóza. Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.


Použití

Obsah sáčku (40 g) rozmíchejte ve 150-180 ml horké vody (voda nesmí vřít) a řádně promíchejte. Po 3-5 minutách je takto připravená kaše určena k okamžité spotřebě.


Upozornění

Obsahuje sladidla. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.