Potraviny a nápoje

KetoLife Proteinový mugcake mák a švestky 5x35 g

Značka: KETOLIFE

KetoLife Proteinový mugcake mák a švestky je vláčný dortík s 45 % bílkovin, které jsou kombinací syrovátky, sušeného vaječného bílku a makového proteinu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoLife Proteinový mugcake mák a švestky 5x35 g

50127625

Úvod

Připravte si čerstvý vláčný dortík za několik minut! KetoLife Proteinový mugcake mák a švestky 5x35 g je racionální zákusek s vysokým podílem vlákniny a 45 % bílkovin, které jsou kombinací syrovátky, sušeného vaječného bílku a makového proteinu. Obsahuje ovesné vločky, mandlovou mouku, sušená jablka a mrazem sušené švestky. Příprava je jednoduchá: stačí zalít vodou a na 90 vteřin vložit do mikrovlnné trouby. Proteinový mugcake je vhodný pro ty, kteří ukončili dietní plán a chtějí na něj s chutí navázat. Jako součást dietního plánu KetoDiet jej můžete zařadit od 3. kroku.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoký obsah bílkovin, díky kterým zasytí na delší dobu
  • bílkoviny přispívají k budování svalové hmoty
  • 5 % švestek a sušená jablka
  • vysoký obsah vlákniny
  • neobsahuje lepek

KetoLife Proteinový mugcake mák a švestky 5x35 g2


Složení

Bílkovinná směs (syrovátkový bílkovinný koncentrát, sušený vaječný bílek, 10 % maková bílkovina), mandlová mouka, ovesné vločky, 5,4 % sušená jablka, 5,2 % švestky sušené mrazem, inulin (vláknina), emulgátor: slunečnicový lecitin, vanilkové aroma, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza, kypřicí prášek (soda bikarbona - hydrogenuhličitan sodný), sladidla: acesulfam K, sukralóza. Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.


Použití

Do středně velkého hrníčku nasypte obsah sáčku (35 g směsi) + 50 ml studené vody. Promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto, a vložte do mikrovlnné trouby na 90 sekund při výkonu 900 W. Po vyjmutí překlopte na talířek a ozdobte svým oblíbeným džemem a ovocem.


Upozornění

Obsahuje sladidla. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.