Potraviny a nápoje

KetoLife Proteinové pyré s jogurtem a čokoládovou příchutí 100 g

Značka: KETOLIFE

KetoLife Proteinové pyré s jogurtem a čokoládovou příchutí obsahuje 18 % bílkovin, vlákninu a jen 10 % sacharidů, takže  zasytí, a přitom neohrozí Vaši linii.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoLife Proteinové pyré s jogurtem a čokoládovou příchutí 100 g

50127631

Úvod

Čím během dne zahnat chuť na něco dobrého? KetoLife Proteinové pyré s jogurtem a čokoládovou příchutí 100 g je rozumným řešením v praktické uzavíratelné kapsičce, která se vejde do kabelky. Obsahuje 18 % bílkovin, vlákninu a jen 10 % sacharidů, takže  zasytí, a přitom neohrozí Vaši linii. Receptura je doplněná kvalitním lněným a chia olejem.

Pro koho je proteinové pyré vhodné?

Pro každého, kdo sportuje, výletuje nebo je jednoduše v jednom kole a chce mít po ruce chutné a vydatné jídlo. Perfektní řešení pro ty, kteří ukončili dietní plán a chtějí na něj s chutí navázat. Jako součást dietního plánu KetoDiet jej můžete zařadit od 3. kroku.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoký obsah bílkovin, díky kterým zasytí na delší dobu
  • bílkoviny přispívají k budování svalové hmoty
  • obsahuje jen 10 % sacharidů
  • neobsahuje žádné konzervanty
  • vysoký obsah vlákniny
  • neobsahuje lepek


Složení

Pitná voda, bílkovinná směs (syrovátkový micelární kaseinsyrovátkový proteinový izolát, emulgátor: slunečnicový lecitin, syrovátkový bílkovinný koncentrát, emulgátor: slunečnicový lecitin), inulin (vláknina), sladidlo: xylitol, rostlinné oleje (řepkový, lněný, chia (Salvia hispanica) v různém poměru), rýžový škrob, kakao, regulátor kyselosti: kyselina jablečná, stabilizátor: kyselina citronová, 1 % sušený jogurt, kakaová vláknina, přírodní čokoládové aroma, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, stabilizátor: guarová guma, přírodní aroma, sladidlo: sukralóza. Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a arašídů.


Upozornění

Obsahuje sladidla. Po otevření okamžitě spotřebujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.