Potraviny a nápoje

KetoLife Low Carb tyčinka Kešu s příchutí karamelu 55 g

Značka: KETOLIFE
5.0

Low Carb tyčinka Kešu s příchutí karamelu je politá mléčnou čokoládou a díky měkké vláčné konzistenci se rozplývá na jazyku. Obsahuje vlákninu a 36 % bílkovin.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoLife Low Carb tyčinka Kešu s příchutí karamelu 55 g

50127641

Úvod

Nízkosacharidová tyčinka s vlákninou a vysokým obsahem proteinů. KetoLife Low Carb tyčinka Kešu s příchutí karamelu a mléčnou čokoládou má příjemnou vláčnou konzistenci a chutná lahodně. Obsahuje pouze 1,7 g cukru, který se přirozeně vyskytuje v použitých surovinách. 36 % kvalitních bílkovin ocení sportovci, kteří potřebují doplnit proteiny po tréninku. Je ideální svačinou pro ty, kteří ukončili dietní plán a chtějí na něj navázat s chutí a bez zbytečných cukrů nebo jako součást dietního plánu KetoDiet od 3. kroku.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoký obsah bílkovin, díky kterým zasytí na delší dobu
  • bílkoviny přispívají k budování svalové hmoty
  • obsahuje pouze 1,7 g cukru
  • bez konzervantů a barviv
  • vysoký obsah vlákniny 
  • neobsahuje lepek

KetoLife Low Carb tyčinka Kešu s příchutí karamelu 55 g2


Složení

Bílkovinná směs [mléčné bílkoviny, texturovaná sójová bílkovina (sójová bílkovina, škrob), sójová bílkovina (obsahuje emulgátor: sójový lecitin)], sladidlo: maltitol, zvlhčující látka: glycerol, složka s karamelovou příchutí [polydextróza, sladidlo: maltitol, rostlinné oleje (slunečnicový a bambucký v různém poměru), sladidlo: sorbitol, sušené odstředěné mléko, přírodní aromata, sladový extrakt, jedlá sůl, emulgátor: sójový lecitin], polydextróza, rostlinné oleje (palmojádrový, palmový, bambucký, slunečnicový v různém poměru), sójové boby, aromata (obsahují mlékosóju), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, oligofruktóza (extrakt z čekanky), kakaové máslo, 0,3 % kešu ořechy, emulgátory: slunečnicový lecitin, mono- a diglyceridy mastných kyselin; jedlá sůl, sladidlo: sukralóza. Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem. Obsahuje pouze palmový olej s certifikátem RSPO – nezatěžuje přírodu, vznikl udržitelně a férově podporuje lokální pěstitele.


Upozornění

Obsahuje sladidla. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.