Kosmetika

Suntribe Přírodní opalovací minerální krém pro děti s vůní vanilky SPF30 100 ml

Značka: SUNTRIBE

Suntribe přírodní a voděodolný opalovací minerální krém pro děti s vůní vanilky SPF30 poskytuje vysokou ochranu citlivé dětské pokožky před sluncem.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Suntribe Přírodní opalovací minerální krém pro děti s vůní vanilky SPF30 100 ml

50128067

Úvod

Minerální opalovací krém pro děti z nejčistších surovin s jemnou vanilkovou vůní. Přípravek působí proti oběma typům škodlivých paprsků (UVA&UVB) a poskytuje vysokou ochranu SPF30. Krém je zároveň voděodolný, takže se nemusíte obávat o své děti při pobytu ve vodě. Navíc nepálí při kontaktu s očima a díky složení bez jakýchkoli chemických a přidaných látek je určen pro citlivou pokožku dětí a miminek. Opalovací krém švédské společnosti Suntribe, jejíž folozofie je zaměřená na organickou kosmetiku šetrnou k lidem i životnímu prostředí, obsahuje kokosový olej, bambucké a kakaové máslo, které zároveň intenzivně hydratují dětskou pokožku. Krém je vyráběn bez chemické parfemace, jemná vanilková vůně pochází z přírodního vanilkového extraktu. Produkt je balený v biologické tubě z cukrové třtiny.

Výsledek:

  • poskytuje vysokou sluneční ochranu citlivé dětské pokožce
  • minerální UV filtr chrání před oběma typy škodlivých paprsků
  • odolný vůči vodě

Suntribe Přírodní opalovací minerální krém pro děti s vůní vanilky SPF30 100 ml6


Složení

Slunečnicový a kokosový olej, včelí vosk, bambucké a kakaové máslo, oxid zinečnatý, přírodní vanilkový extrakt.


Použití

Aplikujte před pobytem na slunci a následně každé 2 hodiny nebo po pobytu ve vodě. Pro nejlepší výsledky doporučujeme nejprve pokrýt pokožku malými puntíky krému. Následně tato místa pečlivě rozetřete krouživými pohyby do tenké a slabě viditelné vrstvy. Opakovaně nanášejte po koupání, zpocení či utření ručníkem, abyste dosáhli plné ochrany před sluncem.


Upozornění

Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice slunečnímu záření představuje vážné zdravotní riziko . Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.