Kosmetika

Suntribe Přírodní opalovací minerální krém pro tělo a obličej SPF30 100 ml

Značka: SUNTRIBE

Suntribe přírodní opalovací minerální krém pro tělo a obličej SPF30 100ml chrání a opečovává i tu nejcitlivější pokožku. Vhodný i pro malé děti.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Suntribe Přírodní opalovací minerální krém pro tělo a obličej SPF30 100 ml

50128066

Úvod

Lehce tónovaný opalovací krém s blahodárnými surovinami bez přidaných chemických látek. Suntribe přírodní opalovací minerální krém pro tělo a obličej SPF30 100ml chrání a opečovává i tu nejcitlivější pokožku, výborně se hodí i pro děti od 2 let. Je voděodolný a není ředěný vodou, proto vám postačí k efektivní ochraně velmi malé množství. Obsahuje minerální UV filtr. Opalovací krém švédské společnosti Suntribe, jejíž folozofie je zaměřená na organickou kosmetiku šetrnou k lidem i životnímu prostředí, obsahuje kokosový olej, bambucké a kakaové máslo, které zároveň  pokožku intenzivně hydratují. Produkt je balený v biologické tubě z cukrové třtiny.

Výsledek:

  • minerální UV filtr chrání před oběma typy škodlivých paprsků
  • odolný vůči vodě
  • vhodný i pro citlivou pleť

Suntribe Přírodní opalovací minerální krém pro tělo a obličej SPF30 100 ml4


Složení

Slunečnicový a kokosový olej, včelí vosk,  kakaové a bambucké máslo, prášek z kakaových bobů, vitamín E.


Použití

Aplikujte před pobytem na slunci a následně každé 2 hodiny. Opakovaně nanášejte po koupánízpocení či osušení ručníkem, abyste dosáhli plné ochrany před sluncem.Pro nejlepší výsledky doporučujeme nejprve pokrýt pokožku malými puntíky krému. Následně tato místa pečlivě rozetřete krouživými pohyby do jednolité a slabě viditelné vrstvy. 


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Dostatečné množství přípravku naneste na pokožku před vystavením se slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.