Biocidní přípravky, repelenty

Predator Repelent FORTE XXL spray 300 ml

Značka: PREDATOR
5.0

Sprej Predator Repelent FORTE XXL poskytuje ochranu proti hmyzu, odpuzuje komáry klíšťata a jiný bodavý hmyz. Působí 4-6 hodin. Vhodný pro děti od 2 let.

349
Doprava zdarma

O produktu: Predator Repelent FORTE XXL spray 300 ml

50126666

Úvod

Rodinný repelentní sprej proti komárům a klíšťatům. Predator Repelent FORTE XXL má zvýšený obsah účinných látek, které Vás ochrání a umožní Vám bezpečný a příjemný pohyb a pobyt v přírodě. Působí 4-6 hodin proti komárům, klíšťatům, ovádům a ostatnímu bodavému hmyzu.

Hlavní vlastnosti:

  • zvýšený obsah účinných látek (DEET 24,9 %)
  • aplikace na pokožku i oděv
  • doba účinnosti 4-6 hodin
  • vhodné pro děti od 2 let
  • snadné dávkování ve svislé i vodorovné poloze

Složení

Účinná látka: N,N-dyethyl-meta-toluamide (CAS 134-62-3, ES: 205-149-7) 249g/kg. Obsahuje: ethanol (CAS 64-17-5, ES: 200-578-6), hnací plyn propan, butan.


Použití

Používejte dle potřeby. Aplikujte ze vzdálenosti 20-30 cm na pokožku a oděv. Před použitím důkladně protřepejte. Nedoporučuje se používat ani manipulovat s přípravkem dětem mladším 12 let. Aplikuje dospělá osoba.


Upozornění

Používejte biocidy bezpečně. Před použitím vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Neaplikujte na nadměrně opálenou nebo porušenou pokožku. Zamezte přímému kontaktu se syntetickými materiály, lakovanými povrchy a plasty. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Standardní věty o nebezpečnosti a pokyny pro bezpečné zacházení: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Způsobuje vážné podráždění očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Nevdechujte prach/dým/plyn/mlhu/páry/aerosoly. Při používání tohoto výrobku nejezte, nepijte ani nekuřte. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.