Kosmetika

BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF50+ light vysoce krycí make-up 40 g

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm

BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF50+ light vysoce krycí make-up kryje nedokonalosti pleti, chrání pokožku před UV zářením, dlouhodobě ji zmatňuje a je nekomedogenní.

Akce 1 + 1 Při nákupu 2 produktů značky BIODERMA produktové řady Photoderm v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2023 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF50+ light vysoce krycí make-up 40 g

50128624

Úvod

BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF50+ light vysoce krycí make-up kryje nedokonalosti pleti, chrání pokožku před UV zářením, dlouhodobě ji zmatňuje a je nekomedogenní. Je speciálně navržený pro smíšenou až mastnou pleť s akné. Má velmi příjemnou texturu a snadno se nanáší. 

Výsledek:

  • chrání pokožku před UVA a UVB zářením
  • sjednocuje pleť a skvěle kryje nedokonalosti
  • umožňuje pokožce dýchat a neucpává póry
  • zmatňuje pokožku až na 8 hodin
  • je vhodný především pro smíšenou a mastnou pleť

Složení

  • patent Buněčné Bioochrany™ v kombinaci se slunečními filtry – společně chrání pokožku okamžitě i dlouhodobě před poškozením UV zářením
  • patent Fluidactiv™ – den za dnem reguluje množství a kvalitu produkovaného mazu, a tím brání vzniku nedokonalostí
  • minerální pigmenty – kryjí nedokonalosti a pomáhají sjednotit vzhled pokožky

Použití

Používejte každý den. Aplikujte na vyčištěnou tvář po nanesení hydratačního krému. Pro bezchybnou a zmatněnou pleť bez vytvoření efektu masky, rozetřete produkt směrem od středu tváře ven. Při nanášení můžete použít aplikátor nebo štětec na make-up. Nanášejte na tvář a krk rovnoměrně a v dostatečném množství před vystavením se slunci (snížením množství produktu se sníží i úroveň ochrany). Aplikaci opakujte před a po plavání, při setření či sportu.


Upozornění

Vy ani Vaše děti nepobývejte na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým OF totiž neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.