Dentální hygiena

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/28 White sonický zubní kartáček černý

Produktová řada: ProtectiveClean

Sonický elektrický zubní kartáček Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/28 White pomůže odstranit ze zubů povrchové skvrny a dosáhnout bělejšího úsměvu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/28 White sonický zubní kartáček černý

50126680

Úvod

Více informací k promo akci Záruka 90 dní vrácení peněz naleznete v záložce Přílohy nebo ZDE.

Sonický elektrický zubní kartáček Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/28 White zajistí důsledné vyčištění vašich zubů. Sonická technologie je účinná, ale šetrná, a kartáčky lze používat i s výplněmi, korunkami, fazetami či rovnátky. Díky sonickým vibracím navíc vhání kartáček směs vody a pasty také do mezizubních prostor, takže odstraňuje plak efektivněji, než klasický manuální kartáček.

Pohodlné, bezpečné a důkladné vyčištění

Pomocí funkce QuadPacer kartáček pomáhá dodržovat vhodnou dobu čištění. Každých 30 sekund vás upozorní, že byste měli přejít na další kvadrant úst. Časovač Smartimer pak kartáček po dvou minutách automaticky vypne. Aby bylo čištění nejen účinné, ale v první řadě bezpečné, kartáček vás automaticky varuje, pokud byste na něj příliš tlačili.

Bělejší úsměv již za týden

Model Sonicare ProtectiveClean 4300 umí vykonat až 62 000 pohybů za minutu. Součástí balení je hlavice Optimal White, která pomůže odstranit ze zubů povrchové skvrny a dosáhnout bělejšího úsměvu. Díky hustě osázeným centrálním vláknům pro odstranění skvrn hlavice zesvětlí zuby za pouhý týden. Chytrá technologie BrushSync sleduje, jak dlouho hlavici používáte a jak silně na kartáček tlačíte, a v pravou chvíli vás upozorní, že je čas na její výměnu.

Hlavní vlastnosti:

  • sonická technologie čištění
  • až 62 000 pohybů za minutu
  • 1x hlavice Optimal White v balení
  • bělejší úsměv za pouhý týden
  • 1 režim čištění
  • 2 stupně intenzity
  • výdrž baterie až 2 týdny

Prodloužení záruky

Využijte možnosti mít 3 roky záruku na sonické elektrické zubní kartáčky Philips Sonicare. Pro získání +1 rok záruky zdarma navíc stačí do 3 měsíců od nákupu zaregistrovat zakoupený produkt na stránkách Philips.cz/MyPhilips. Po registraci obdržíte potvrzující e-mail, jenž bude obsahovat i číslo smlouvy o prodloužené záruce. Více informací k promo akci Záruka 90 dní vrácení peněz naleznete v záložce Příbalový leták.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.