Doplněk stravy

NO-PROSTAL STRONG 350 mg 30 tobolek

Značka: NO-PROSTAL

Přípravek NO-PROSTAL STRONG 350mg s obsahem extraktu z plodů palmy trpasličí a vitaminu E. Serenoa repens přispívá k udržení zdravé prostaty a normální funkce močové soustavy.

Velikost balení
289

Cena za 1 kus: 9,63 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: NO-PROSTAL STRONG 350 mg 30 tobolek

50127310

Úvod

Zdravá prostata. Přípravek NO-PROSTAL STRONG 350mg obsahuje ověřenou kombinaci extraktu Saw palmeta (Serenoa repens) a vitaminu E. Serenoa repens je palma keřovitého vzrůstu, která se vyskytuje v jihovýchodních oblastech USA. Její tmavé plody v podobě bobulí obsahují olej bohatý na fytosteroly a mastné kyseliny. Pozitivně ovlivňuje zdraví prostaty a pomáhá zmírňovat související potíže s močením. Přípravek ocení muži se zvětšenou prostatou, kteří trpí častým nočním močením nebo pocitem nedokonalého vymočení. Saw palmetto přispívá k udržení zdravé prostaty a normální funkce močové soustavy, příznivě ovlivňuje také reprodukční systém. Vitamin E chrání buňky před oxidativním stresem.


Dávkování

Užívejte 1 tobolku denně nejlépe po jídle. Zapijte vodou.


Složení

Serenoa repens extrakt 350 mg (Saw palmetto, extrakt plodů palmy trpasličí), vitamin E 6,7 mg (55,8 % referenční hodnoty příjmu), tobolka: želatina, glycerol, sorbitol v jedné tobolce.


Upozornění

Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.