Ostatní příkrmy

Plasmon První lžička brokolice příkrm od ukončeného 6. měsíce 2x80 g

Značka: PLASMON

Zeleninový příkrm Plasmon První lžička je vyrobený pouze z brokolice ze slunného Španělska dušené na vodní páře. Není zahuštěný a neobsahuje žádné konzervanty.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Plasmon První lžička brokolice příkrm od ukončeného 6. měsíce 2x80 g

50126898

Úvod

Na prvních soustech vašeho děťátka záleží! Vyberte mu příkrm, u kterého přesně víte, co obsahuje. Plasmon První lžička brokolice je vyroben pouze z pečlivě vybrané brokolice italské kvality Oasi Nella Crescita, pěstované na slunných svazích Španělska. Ta je šetrně dušená na páře a neobsahuje už žádné přidané škroby, soli, barviva, konzervanty ani aromata. Ve skleničce je tedy pouze 70 % brokolice a 30 % vody z procesu dušení. Příkrm je vhodný pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku. Balení obsahuje dvě skleničky po 80 gramech, což je ideální porce zeleniny pro vaše malé strávníky. Stačí ohřát a vaše děťátko může okusit novou skvělou chuť. Příkrm můžete také později kombinovat s masovými či rybími příkrmy, těstovinami nebo rýží.

Hlavní vlastnosti:

  • zeleninový příkrm od ukončeného 6. měsíce věku
  • obsahuje pouze 70 % brokolice a 30 % vody
  • bez zahuštění, barviv, konzervantů a soli

Složení

70 % brokolice, 30 % voda z vaření.


Použití

Po odejmutí víčka dejte do teplé vodní lázně a vyndejte až obsah dosáhne požadované teploty. Dobře zamíchejte k požadované konzistenci a můžete servírovat nebo přidat do dětské výživy. Oddělená voda je přirozenou vlastností produktu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.