Ostatní příkrmy

Plasmon Krůtí masíčko příkrm od ukončeného 4. měsíce 2x80 g

Značka: PLASMON

Příkrm Plasmon z pečlivě vybraného krůtího masa neobsahuje žádné přídavné škroby, soli, barviva, konzervační látky ani aromata a je vhodný pro děti již od ukončeného 4. měsíce věku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Plasmon Krůtí masíčko příkrm od ukončeného 4. měsíce 2x80 g

50126892

Úvod

Dopřejte svým dětem kvalitní příkrm plný bílkovin, který je vyrobený pouze z přírodních ingrediencí. Sklenička Plasmon Krůtí masíčko obsahuje maso kvality Oasi Nella Crescita, které pochází výhradně z italského venkova Centrální Itálie a oblasti Emilia Romagna. V příkrmu nenajdete žádné přidané škroby, soli, barviva, konzervační látky ani aromata. Zahuštěný je jen trochou rýžové mouky a dochucený masovým vývarem a kapkou citronové šťávy. Je vhodný pro děti již od ukončeného 4. měsíce věku. V jednom balení jsou dvě skleničky po 80 gramech, což je ideální porce masa, kterou můžete vašemu malému jedlíkovi doplnit vařenou zeleninkou, těstovinami nebo třeba rýží. Značka Plasmon tak podporuje domácí vaření – kvalitní maso nebo rybu dítěti doplníte domácí přílohou, což vám usnadní práci a malý strávník může dostat zdravé a nutričně vyvážené jídlo každý den.

Hlavní vlastnosti:

  • masový příkrm pro děti od ukončeného 4. měsíce věku
  • bez přidané soli, škrobu, barviv, konzervantů či aromat
  • snadno zkombinujete se zeleninou, těstovinami, rýží či jinou přílohou

Složení

Voda z vaření, krůtí maso 30 %, rýžová mouka 10 %, koncentrovaná šťáva z citronu.


Použití

Po odejmutí víčka dejte do teplé vodní lázně a vyndejte až obsah dosáhne požadované teploty. Dobře zamíchejte k požadované konzistenci a můžete přidat zeleninu či přílohu dle libosti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.