Ostatní příkrmy

Plasmon Pstruh s brambory příkrm od ukončeného 6. měsíce 2x80 g

Značka: PLASMON

Dětský příkrm s rybou Plasmon Pstruh s brambory má složení čistě přírodního původu a je vhodný již od ukončeného 6. měsíce věku. Neobsahuje přidanou sůl, konzervanty, barviva ani škrob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Plasmon Pstruh s brambory příkrm od ukončeného 6. měsíce 2x80 g

50126884

Úvod

Dopřejte svým dětem kvalitní příkrm plný potřebných rybích tuků, vyrobený pouze z přírodních ingrediencí. Sklenička Plasmon Pstruh s brambory obsahuje maso pstruha z oblasti Friuli Venezia Giulia v Itálii, které je hned po vylovení ručně filetováno. V příkrmu nenajdete žádné přidané škroby, soli, barviva, konzervační látky ani aromata. Zahuštěný je jen bramborami a rýží, dochucený pár kapkami extra virgin olivového oleje a kapkou citronové šťávy. Je vhodný pro děti již od ukončeného 6. měsíce věku. V jednom balení jsou dvě skleničky po 80 gramech, což je ideální porce masa, kterou můžete vašemu malému jedlíkovi doplnit vařenou zeleninkou, těstovinami nebo třeba rýží. Značka Plasmon tak podporuje domácí vaření – kvalitní maso nebo rybu dítěti doplníte domácí přílohou, což vám usnadní práci a malý strávník může dostat zdravé a nutričně vyvážené hlavní jídlo každý den.

Hlavní vlastnosti:

  • rybí příkrm pro děti od ukončeného 6. měsíce věku
  • bez přidané soli, škrobu, barviv, konzervantů či aromat
  • ideální množství bílkovin a tuků v porci
  • snadno zkombinujete se zeleninou, těstovinami, rýží či jinou přílohou
  • kompletní kontrola výroby od chovu po finální skleničku

Složení

Voda z vaření, filet pstruha 20 %, brambory 18 %, rýžová mouka, extra virgin olivový olej 0,3 %, koncentrovaná šťáva z citronu. Alergen: Pstruh (ryba).


Použití

Po odejmutí víčka dejte do teplé vodní lázně a vyndejte až obsah dosáhne požadované teploty. Dobře zamíchejte k požadované konzistenci a můžete přidat zeleninu či přílohu dle libosti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.