Dentální hygiena

IONICKISS Výměnné hlavice SOFT FLUORID měkké s fluoridem 2 ks

Značka: IONICKISS

Výměnné hlavice IONICKISS SOFT FLUORID poskytují jemnou a šetrnou péči zubům ionizací a fluorid obsažený na štětinkách i dodatečnou ochranu proti zubnímu kazu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: IONICKISS Výměnné hlavice SOFT FLUORID měkké s fluoridem 2 ks

50128044

Úvod

Výměnné hlavice IONICKISS SOFT FLUORID (2ks) k manuálnímu ionizačnímu kartáčku IONICKISS obsahují jemné štětinky různé délky vyrobené z kvalitních materiálů. Tenká a jemná vlákna odstraní veškeré nečistoty a to i v těžce přístupných místech. Štětinky obsahují fluorid, který představuje dodatečnou ochranu proti zubnímu kazu. Hlavice je vhodná pro všechny, kteří upřednostňují čištění zubů bez pasty. Podle doporučení stomatologů je ideální měnit hlavici kartáčku každé 2-3 měsíce a také vždy po nemoci.

Hlavní vlastnosti:

  • stupeň tvrdosti — měkká
  • ideální při použití bez pasty
  • balení obsahuje 2 ks hlavic s fluoridem


O značce

Japonská firma Ionic Corporation je firma s rodinnou tradicí, která staví svůj úspěch na unikátní patentované technologii ionizačního čištění zubů. Za 40 let své historie prodala miliony ionizačních zubních kartáčků po celém světě. Zubní kartáček IONICKISS vyvíjený s podporou předních japonských expertů je certifikován Tokijským technologickým institutem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.