Dentální hygiena

IONICKISS UV sterilizační pouzdro + zubní kartáček IONICKISS ORIGINAL

Značka: IONICKISS

UV sterilizační pouzdro s ionizačním kartáčkem IONICKISS ORIGINAL/SOFT je praktická sada k čištění zubů a následné sterilizaci kartáčku. Odstraní až 99,9 % bakterií.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: IONICKISS UV sterilizační pouzdro + zubní kartáček IONICKISS ORIGINAL

50128040

Úvod

Praktická sada IONICKISS UV sterilizační pouzdro s japonským ionizačním měkkým kartáčkem IONICKISS ORIGINAL/SOFT zanechá Vaše zuby i samotný kartáček v naprosté čistotě. Ultrafialová lampa uvnitř pouzdra odstraní během několika minut až 99,9 % bakterií. UV technologie prokazatelně ničí streptokoky, bakterie E. coli a Salmonela a další viry. Stačí vložit kartáček do pouzdra a zavřít. Po 7 minutách se samo vypne a Váš kartáček je dezinfikovaný. UV pouzdro je vhodné pro všechny typy hlavic .

Hlavní vlastnosti:

  • během 7 minut zahubí až 99,9 % bakterií
  • vhodné pro všechny typy hlavic zubních kartáčků IONICKISS
  • balení obsahuje kartáček IONICKISS ORIGINAL/SOFTIONICKISS UV sterilizační pouzdro + zubní kartáček IONICKISS ORIGINAL3

O značce

Japonská firma Ionic Corporation je firma s rodinnou tradicí, která staví svůj úspěch na unikátní patentované technologii ionizačního čištění zubů. Za 40 let své historie prodala miliony ionizačních zubních kartáčků po celém světě. Zubní kartáček IONICKISS vyvíjený s podporou předních japonských expertů je certifikován Tokijským technologickým institutem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.