Dentální hygiena

Urgo FILMOGEL Dentilia gel na dětské dásně 10 ml

Značka: URGO

URGO FILMOGEL Dentilia gel na dětské dásně pomáhá zklidnit a změkčit dásně při prořezávání prvních zoubků. Vhodný pro děti od 3 měsíců.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Urgo FILMOGEL Dentilia gel na dětské dásně 10 ml

50127532

Úvod

Prořezávání prvních zoubků bez bolesti. URGO Dentilia gel zklidňuje a změkčuje dásně během prořezávání prvních zoubků u malých dětí. Gel má přírodní složení, snadnou aplikaci a díky praktickému aplikátoru umožňuje jemnou masáž dásní. Vhodný pro děti od 3 měsíců.

Jak působí URGO Dentilia?

Tekuté krytí (filmogel) vytváří na problematickém místě ochranný a diskrétní film (prodyšný, ale odolný proti vnějším vlivům). Pod filmem se tvoří ideální prostředí pro hojení poranění a dochází tak ke zmírnění bolestivosti.

Hlavní vlastnosti:   

  • masážní hrot aplikátoru umožňuje zklidnit a změkčit dásně a jemnou masáž dásní
  • obsahuje složky přírodního původu
  • díky jemnému aplikátoru se snadno nanáší
  • vhodný ke každodennímu použití
  • neobsahuje cukr

Složení

Extrakt z květů heřmánku římského, extrakt z kořene proskurníku lékařského, voda, glycerin, karagenan, celulózová guma, sodná sůl kroskarmelózy, benzoan sodný, sorbitol, sorban draselný, kyselina citrónová, alkohol (0,0002%).


Použití

Aplikujte gel maximálně 6x denně, nejlépe po jídle a před spaním. Před použitím dítě posaďte nebo uveďte do vzpřímené polohy a jemně dáseň masírujte po dobu 10 až 15 vteřin. Produkt můžete vychladit pro posílení zklidňujícího účinku. Po aplikaci nevadí, pokud dojde k polknutí gelu.


Upozornění

Vhodné pro děti od 3 měsíců. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.