Zdravotnické prostředky

Urgo Náhradní gelové podložky k elektroterapii 3 ks

Značka: URGO
5.0

Urgo Náhradní gelové podložky k elektroterapii jsou určeny k výrobku URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti. Dosáhněte zmírnění bolesti svalů a kloubů bez chemie.

369
Ušetříte 15%

Původní cena:  435 Kč  ·  sleva 66 Kč

Nejnižší cena před slevou: 435 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Urgo Náhradní gelové podložky k elektroterapii 3 ks

50127533

Úvod

Zmírnění bolesti svalů a kloubů bez chemie. Urgo ELEKTROTERAPIE je náplast, která poskytuje okamžitou i dlouhodobou úlevu od bolesti nefarmakologickou technologií TENS – pomocí elektrického proudu mírné intenzity. Náplast má k dispozici 5 programů s možnou regulací stupně intenzity. Náplast je opakovaně použitelná. Pro dospělé a děti od 16 let.

Technologie TENS

Technologie TENS (transkutánní elektrická neurostimulace) je nefarmakologická metoda využívaná v ordinacích. Její použití bylo klinicky ověřeno a je schváleno k léčebnému použití. Bolest se zmírňuje dvojím účinkem: Okamžitým, kdy dochází k omezení přenosu informace o bolesti do míchy a mozku + dlouhodobým.

 Hlavní vlastnosti:

  • Urgo Náhradní gelové podložky k elektroterapii 3 ks
  • k produktu URGO ELEKTROTERAPIE Proti bolesti
  • úleva od bolesti bez chemie

Složení

Náplast je vyrobena ze silikonové gumy pro lékařské účely, která je extrémně tenká a pružná, takže se perfektně přizpůsobí ošetřované oblasti. Balení obsahuje 3 náhradní přilnavé gelové podložky. 


Použití

Představení Elektroterapie


Upozornění

* Během používání nebo po použití náplasti se přesto může objevit malé zarudnutí, je nutné si přečíst příbalovou informaci.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.