Potravina pro zvláštní výživu

SALVEST Muuti BIO Ovocné pyré s brusinkami, borůvkami a ovesnými vločkami 6x110 g

Značka: SALVEST
Produktová řada: Muuti

Ovocno-obilninový příkrm Salvest Muuti v praktické kapsičce obsahuje 100% pyré z ovoce, ovesné vločky a žitnou mouku v BIO kvalitě. Je vhodný pro kojence od ukončeného 8. měsíce.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: SALVEST Muuti BIO Ovocné pyré s brusinkami, borůvkami a ovesnými vločkami 6x110 g

50125838

Úvod

Ovocno-obilninový příkrm pro kojence od ukončeného 8. měsíce věku obsahuje 100% BIO složky: jablečné, hruškové, brusinkové a borůvkové pyré, kapku řepkového oleje, trošku celozrnné žitné mouky a drobné ovesné vločky. Neobsahuje přidaný cukr, umělá barviva, aromata ani konzervanty. Díky praktickému balení můžete nedojezený příkrm znovu zavřít a uchovat malému strávníkovi na později. Díky tepelnému zpracování a šetrné sterilizaci není nutné kapsičku před otevřením uchovávat v lednici.

Hlavní vlastnosti:

  • ovocný příkrm ze 100% BIO ovoce a obilnin
  • vhodný pro kojence od ukončeného 8. měsíce
  • bez přidaného cukru, umělých barviv, aromat či konzervantů

Složení

Bio jablečné pyré (47 %), bio hruškové pyré (17 %), bio brusinkové pyré (14 %), bio borůvkové pyré (12 %), bio celozrnná ŽITNÁ mouka (4,5 %), bio OVESNÉ vločky (3,5 %), řepkový olej. Obsahuje lepek. Alergeny jsou označeny VELKÝM písmenem.


Použití

Výrobek je připraven k přímé spotřebě. Pokud je třeba, můžete obsah kapsičky ohřát v kastrůlku na 40–50 °C. Začněte s krmením malou lžičkou, zpočátku jednu až dvě čajové lžičky denně a množství postupně zvyšujte. Větší děti mohou příkrm konzumovat přímo z kapsičky pod dohledem rodiče. Příkrm můžete také použít do nemléčných kaší. Kapsička není určena k ohřevu v mikrovlnné troubě.


Upozornění

Neotevřený výrobek se skladuje při běžné pokojové teplotě. Otevřenou kapsičku znovu uzavřete a skladujte v chladničce po dobu maximálně 24 hodin. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.