Doplněk stravy

Nupreme Liposomal Vit. D3 + K2 30 kapslí

Značka: NUPREME

Nupreme Liposomal Vitamin D3+K2 obsahuje kombinaci vitaminů D3 a K2 doplněnou hořčíkem v lipozomální formě s vysokou biologickou dostupností. Pro zdravou imunitu, klouby a svaly.

579
Ušetříte 15%

Původní cena:  679 Kč  ·  sleva 100 Kč

Cena za 1 kus: 19,30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 679 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Nupreme Liposomal Vit. D3 + K2 30 kapslí

50127840

Úvod

Chcete komplexně posílit obranyschopnost a celkovou kondici? Přípravek Nupreme Liposomal Vitamin D3+K2 obsahuje kombinaci vitaminů D3 a K2 v lipozomální formě obohacenou o magnezium. Patentovaná struktura přírodních fosfolipidů zajišťuje transport látek na místo určení a chrání jej proti poškození v trávicím traktu. Vitamin K2 z části vytváří baterie v trávicím traktu a z části ho přijímáme v potravě. Je důležitý zejména pro udržení normálního stavu kostí a přispívá k normální srážlivosti krve. Vitamin D3 vzniká v kůži působením slunečního záření. Zejména při dlouhodobém nedostatku slunečních paprsků je vhodné ho doplňovat potravou nebo doplňky stravy. Obě látky patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Také vlivem současného životního stylu má populace obou těchto vitamínů nedostatek. Hořčík zmírňuje únavu, udržuje zdravou nervovou soustavu a podporuje energetický metabolismus a fungování svalů.

Všechny složky v přípravku Nupreme Liposomal Vitamin D3+K2 jsou navíc chráněny patentovaným systémem LipoCellTech™, jenž napomáhá dopravit až 95 % aktivních látek přímo do buněk našeho organismu, takže zaručuje maximální vstřebatelnost.

Hlavní vlastnosti vitaminu D:

  • je důležitý pro správnou funkci imunitního systému
  • přispívá k udržení normální funkce svalů
  • příznivě ovlivňuje stav kostí a zubů
  • napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu
  • podílí se na procesu dělení buněk

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Účinná látka (například vitamin nebo minerál) je obalená lipidovou (tukovou) membránou a dopravena na místo určení. Ideální způsob, jak dopravit účinnou látku přímo do buněk.


Dávkování

Užívejte 2-3 kapsle týdně při preventivním užívání, 1 kapsle denně v případě akutní potřeby s jídlem, zapijte vodou.


Složení

Magnézium citrát 400 mg – z toho hořčík 60 mg (15 % NRV), LIPOCELLTECH™ (liposomální patentovaná směs): fosfolipidy kyseliny palmitoolejové, získané z non-GMO slunečnice, vitamin K2 (MK-7 Menachinon) 80 µg (106 % NRV), vitamin D3 (Cholecalciferol) 24 µg (480 % NRV), HPMC kapsle vegan v jedné kapsli. NRV …. referenční výživová hodnota.


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem. Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodný pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.