Zdravotnické prostředky

Dr. Weiss STOPBACIL Medical sirup 200+100 ml

Značka: DR. WEISS

Dr. Weiss STOPBACIL Medical sirup s obsahem 10 rostlinných extraktů ALPINIUM pomáhá zklidnit příznaky nachlazení (kašel, bolest v krku), regeneruje vyčerpanou imunitu a posiluje vitalitu.

Velikost balení
235
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Weiss STOPBACIL Medical sirup 200+100 ml

50127654

Úvod

Zdravotnický prostředek Dr. Weiss STOPBACIL Medical sirup obsahuje unikátní směs 10 rostlinných extraktů (echinacea, mateřídouška, ženšen, řebříček, schizandra, bez, jitrocel, sléz, světlík a měsíček), které pomáhají při nachlazení, oslabené imunitě, únavě a vyčerpání. Sirup mohou užívat děti od 3 let, těhotné a kojící ženy. Je vhodný pro alergiky, celiaky i diabetiky (slazen fruktózou a sukralózou).

STOPBACIL Medical sirup obsahuje extrakty z:

  • jitrocele (Plantago lanceolata)a slézu (Malva mauritiana), které zklidňují dutinu ústní a krk, mají zklidňující a příznivé účinky na hlasivky
  • mateřídoušky (Thymus serpyllum)a echinacey (Echinacea purpurea), které podporují imunitu během nachlazení a ulevují od škrábání v krku a hltanu
  • sibiřského ženšenu (Eleutherococcus senticosus) který příznivě ovlivňuje fyzické a duševní zdraví, mentální a fyzickou výkonnost při slabosti, vyčerpání a únavě a během rekonvalescence
  • schizandry (Schisandra chinensis), která patří mezi nejznámější adaptogeny, podporuje mentální pohodu, působí jako antioxidant
  • bezu (Sambucus nigra), který podporuje přirozenou obranyschopnost a správnou funkci dýchacího systému
  • světlíku (Euphrasia officinalis) a měsíčku (Calendula officinalis), které osvěžují tělo
  • řebříčku (Achillea millefolium), který přispívá k normální funkci dýchacího systému a zdravému trávení

Dávkování

Pro dosažení intenzivního účinku užívají dospělí 3x denně 1 polévkovou lžíci (15 ml), děti 4x denně 1 čajovou lžičku (5 ml). S užíváním je vhodné začít hned při prvních příznacích únavy, nachlazení a slabosti. Užívání přispívá k normální funkci imunitního systému, proto se doporučuje pokračovat v užívání také několik dní po odeznění obtíží.

Pro posílení obranyschopnosti užívají dospělí 1x denně 1 polévkovou lžíci (15 ml), děti 2x denně 1 čajovou lžičku (5 ml). Pro vyšší účinnost se doporučuje půl hodiny po užití nejíst a nepít. Před otevřením protřepejte. Případný sediment je přirozenou vlastností produktu.


Složení

Extrakt echinacey (Echinacea purpurea), extrakt mateřídoušky úzkolisté (Thymus serpyllum), extrakt ženšenu sibiřského (Eleutherococcus senticosus), extrakt řebříčku obecného (Achillea millefolium), extrakt schizandry čínské (Schisandra chinensis), extrakt bezu černého (Sambucus nigra), extrakt jitrocele kopinatého (Plantago lanceolata), extrakt slézu maurského (Malva mauritiana), extrakt světlíku lékařského (Euphrasia rostkoviana), extrakt měsíčku lékařského (Calendula officinalis), čištěná voda (plnidlo), fruktóza (sladidlo), citronan trisodný dihydrát (regulátor kyselosti), třešňové aroma (látka zvýrazňující chuť), kyselina citrónová anhydrát (regulátor kyselosti), medové aroma (látka zvýrazňující chuť), xanthanová guma (zahušťovadlo), švestkové aroma (látka zvýrazňující aroma), sorban draselný (konzervant), benzoan sodný (konzervant), sukralóza (sladidlo), selen (seleničitan sodný pentahydrát.


Upozornění

Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek je určen pro děti od 3 let. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Obsahuje zbytkové množství alkoholu (ve 100 ml asi 0,40 g alkoholu). V případě jakýchkoliv potíží se obraťte na svého lékaře nebo lékárníka. V případě intolerance sorbitolu/fruktózy by mělo být užíváno s opatrností.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.