Zdravotnické prostředky

Dr. Max Hemo HA gel 30 ml

Značka: DR. MAX

Dr. Max Hemo HA gel je proktologický gel s kyselinou hyaluronovou, silicí z Melaleuca alternifolia a patentovaným činidlem Tri-Solve P®. Ulevuje od podráždění, bolesti a svědění.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
189
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Hemo HA gel 30 ml

50128250

Úvod

Zdravotnický prostředek Dr. Max Hemo HA gel se používá k léčbě anorektálních poruch, jako jsou vnitřní a vnější hemoroidy, anální trhliny, proktitida a anální svědění. Gel s kyselinou hyaluronovou, olejem z Melaleuca alternifolia a patentovaným činidlem Tri-Solve P® ulevuje od podráždění, bolesti, pálení a svědění, má lubrikační účinek. Obnovuje správnou úroveň hydratace a fyziologickou pružnost anální sliznice a chrání ji před dráždivými látkami.

Výhody Dr. Max Hemo HA gelu:

  • lehké, svěží a jemné gelové složení
  • vynikající lubrikační účinek
  • neobsahuje Cortison
  • s patentovanou technologií nanášení Tri-Solve P®
  • rychlá úleva od nepohodlí

Složení

Kyselina hyaluronová, Tri-Solve P® (trehalóza, ceramid NS, hydrogenovaný lecitin), silice z Melaleuca alternifolia, methylsulfonylmethan, glycerin, hydroxyethylcelulóza, bisabolol, voda, sorbitol, pentylenglykol, propylenglykol, edetát disodný, sodný/vápenatý kopolymer, triklosan, SymDiol (1,2-hexandiol, tropolon, kaprylyl glykol), hydroxid sodný.


Použití

Aplikujte 2-3x denně po každém vyprázdnění. Pokračujte v léčbě po dobu 1–2 týdnů, dokud příznaky neodezní. Po aplikaci je vhodné se vyhnout vyprazdňování po dobu nejméně 20–30 minut, aby nedošlo k předčasnému odstranění přípravku.


Upozornění

Pro perianální a/nebo endorektální aplikaci. Nepřekračujte doporučenou dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některé složky. Nepoužívejte produkt více než 30 po sobě následujících dní. V případě použití během těhotenství nebo kojení se poraďte se svým lékařem.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.