Zdravotnické prostředky

Dr. Max Femtime Vaginal Wash 3x100 ml + 3 aplikátory

Značka: DR. MAX

Dr. Max Femtime Vaginal Wash je vaginální výplach určený k aplikaci do pochvy. Má kyselé pH, přispívá k přirozené obranyschopnosti pochvy, pomáhá při suchosti vaginy.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
249
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Femtime Vaginal Wash 3x100 ml + 3 aplikátory

50128252

Úvod

Vaginální výplach Dr. Max Femtime Vaginal Wash je užitečný v případě suchosti vaginy a jako prevence a léčba podráždění, svědění a pálení. Má kyselé pH a pomáhá udržet narušenou přirozenou obranyschopnost vaginy. Je příjemný, jemný a zanechává pocit svěžesti a čistoty. 


Složení

Voda, glycerol, polysorbát 20, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, kyselina mléčná, benzoan sodný, kyselina boritá, Aloe barbadensis, parfém, sorban draselný, Melaleuca alternifolia.


Použití

Výplach pochvy můžete provádět jednou či víckrát za den, nejlépe na noc před spaním. Použijte celý obsah lahvičky pro každou jednotlivou aplikaci.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. U těhotných žen a u dětí lze používat pouze v případě nutnosti pod přímým lékařským dohledem. Nepoužívejte během menstruace. Nepoužívejte produkt více než 30 po sobě následujících dní.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.