Péče o dítě

Suavinex Premium Hygge Duo krabička na šidítka 1 ks růžová

Značka: SUAVINEX
Produktová řada: Premium Hygge

Hygienická dvoukomorová krabička Vám pomůže zajistit, aby byl dudlíček vždy čistý a v dosahu. Lze rozdělit na dvě části a box s jedním dudlíkem vložit pohodlně do kabelky.

*Sleva 15 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Suavinex v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte slevu 15 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Suavinex Premium Hygge Duo krabička na šidítka 1 ks růžová

50120578

Úvod

Hygienická dvoukomorová krabička Vám pomůže zajistit, aby byl dudlíček vždy čistý a v dosahu. Suavinex Premium Hygge Duo krabičku na šidítka lze rozdělit na dvě části a box s jedním dudlíkem vložit pohodlně do kabelky. Praktické poutko slouží k zavěšení do kočárku nebo k postýlce.

Hlavní vlastnosti:

  • hygienické uložení dudlíku
  • krabičku lze rozdělit na dvě části
  • z bezpečného materiálu bez BPA

Složení

Materiál krabičky: PP. Vyrobeno v rámci EU. Veškeré výrobky jsou bez BPA, klinicky testované a vyrobené španělským farmaceutickým výrobcem.


Použití

Krabičku udržujte v čistotě, myjte v teplé vodě s použitím saponátu určeného dětem. Občas doporučeno přelít horkou vodou. Nevyvařovat ani nesterilizovat.


Upozornění

Pouzdro na dudlíky není určeno ke hraní.


O značce

Španělská společnost Suavinex, specialista na kojenecký sortiment, vytváří své produkty s láskou a pečlivostí. V období, kdy nic na světě není důležitější než Vaše dítě, je smyslem této značky přispět k tomu, aby se cítilo dobře, protože pak budete šťastní i Vy. Funkční a bezpečné výrobky si rozumí s módními trendy. Kolekce jsou každý rok obměňovány a lahvičky, dudlíky a klipsy byly povýšeny na skutečně módní doplňky pro miminka.

Kvalita je zásadní

Výrobky jsou certifikované a firma spolupracuje s Výborem For Child Use and Care Articles, organizace pověřené zpracováním norem pro dětské výrobky v Evropě. Vývoj šidítek a saviček probíhá za spolupráce se Španělským sdružením dětského zubařství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.