Potraviny a nápoje

NUPO One Meal Křupavé brownie tyčinka 60 g

Značka: NUPO

Lahodná tyčinka NUPO One Meal s příchutí Křupavé brownie je vhodná na cesty, do práce nebo do školy. Uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky.

65

Cena za 100 g: 108,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: NUPO One Meal Křupavé brownie tyčinka 60 g

50127963

Úvod

Lahodná tyčinka NUPO One Meal se báječně hodí ve chvílích, kdy si nestíháte připravit nebo v klidu sníst pořádné jídlo – v autě, MHD, v práci, ve škole či na výletě. Je vhodná zejména pro ty, kteří si hlídají štíhlou linii a příjem kalorií. Skvěle nahradí svačinu nebo snídani. Pochutnejte si na skvělé tyčince s příchutí křupavého brownie bez výčitek z nadměrných kalorií. Nahradíte-li 1-2 hlavní jídla NUPO tyčinkou, snížíte svůj kalorický příjem, aniž by jste měli hlad či nedostatek potřebných živin.

Hlavní vlastnosti:

  • tyčinka s příchutí křupavého brownie
  • mlsání bez výčitek
  • náhrada jednoho jídla (220 Kcal na porci)

Složení

Glukózový sirup, čokoláda 16,7% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (sojový lecitin) sojový protein, stabilizátory vlhkosti: glycerol, oligofruktóza, sojové kousky, (sojový protein, škrob, sůl) mléčný protein, kakaový prášek s nízkým obsahem tuku, hydrolyzovaná želatina, rýžové kousky (rýžová mouka, pšeničný lepek, cukr, pšeničný slad, glukóza, sůl), kakaová hmota 2,5%, komplex minerálů (di-fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, difosfát železa, oxid zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný), slunečnicový olej, aroma, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, sůl, vitaminový komplex: kyselina askorbová, niacinamid, tokoferol acetát, vápník pantotenát, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, tiamin hydrochlorid, Rethenyl acetát, kyselina listová, biotin, cholekaciferol, cyanocobalamin), sladidlo: sukralóza (2011/1168/ES) S přidaným cukrem a sladidly. Informace o alergenech: Obsahuje sóju , mléko a lepek. Může obsahovat stopy ořechů, vajec, buráků a sezamu.


Použití

Je určeno k okamžité konzumaci. Doporučená dávka 1-2 denně.


Upozornění

Ujistěte se, že přijmete 2-3 litry vody denně. Tento výrobek není určen jako výhradní substitut stravy a musí být kombinován s běžným jídlem. Je vhodný při redukční dietě. Vyrobeno v Dánsku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.