Doplněk stravy

NUPO Slim Boost Burn My Fat 30 kapslí

Značka: NUPO

Doplněk stravy NUPO Slim Boost Burn My Fat obsahuje 5 látek vhodných při dietě, mimo jiné yerba maté, která pomáhá ke kontrole tělesné hmotnosti a správnému metabolismu lipidů.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: NUPO Slim Boost Burn My Fat 30 kapslí

50127968

Úvod

Doplněk stravy vhodný k doplnění NUPO dietního režimu. Obsahuje 5 aktivních ingrediencí: yerba maté, kola nut, kayenský pepř, vitamín C a B6 a patentovanou látku MOROSIL®, což je extrakt ze sicilských červených pomerančů, bohatý na přírodní vitamín C. Yerba maté je bylina známá jako „zelené zlato indiánů“. Obsahuje kofein a mnoho zdraví prospěšných látek. Dodá vám fyzickou i psychickou energii, podpoří vylučování vody z organismu a přispěje ke kontrole tělesné hmotnosti. Kajenský pepř patří do rodiny chilli papriček. Obsahuje capsaicin, což je látka, která má příznivý vliv na metabolismus sacharidů a lipidů a energetický výdej. Vitamín C a B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu a podpoře přirozené obranyschopnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • yerba maté podporuje vylučování vody z organismu
  • kajenský pepř přispívá ke kontrole tělesné hmostnosti
  • MOROSIL® obsahuje přírodní vitamín C
  • vitamín C a B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • vitamín C podporuje přirozenou obranyschopnost

Dávkování

Užijte 1 tobolku denně. Zapijte vodou. Obsahuje kofein (95 mg).


Složení

1 kapsle obsahuje: výtažek z listů yerba maté (Ilex paraguariensis A. St. Hil.), extrakt ze Kola nut (Cola nitida (Vent.) Schott et Endl), extrakt z kajenského pepře (Capsicum frutescens L.), Vitamin C 25 mg (31 % RHP), protispékavé činidlo: hořečnaté soli mastných kyselin; Vitamin B6 2,8 mg (200 % RHP). Tobolka: Hydroxypropylmethylcelulóza (HPMC), čištěná voda, barvivo: oxid titaničitý. Obsahuje kofein: 95 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.