Doplněk stravy

NUPO Slim Boost Fill My Tummy 60 kapslí

Značka: NUPO

NUPO Slim Boost Fill My Tummy je doplněk stravy s obsahem glucomannanu, extraktu z rakytníku (vitamín C) a chromu v přírodních kapslích.

365

Cena za 100 kusů: 608,33 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NUPO Slim Boost Fill My Tummy 60 kapslí

50127969

Úvod

Doplněk stravy s obsahem glucomannanu, extraktu z rakytníku (vitamin C) a chromu v přírodních kapslích. Přírodní vláknina glukomannan v rámci nízkoenergetické diety přispívá ke snížení hmotnosti*. Tato látka má vynikající schopnost vázat vodu, a tak zaplní žaludek a efektivně potlačí pocit hladu. Chrom  je stopový prvek, který se účastní celé řady metabolických procesů v lidském těle. Je vhodnou podporou při udržování optimální tělesné hmotnosti díky podpoře správného metabolismu živin.

Hlavní vlastnosti:

  • glucomann potlačuje pocit hladu
  • chrom podporuje správný metabolismus živin
  • vitamín C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Užijte 2 kapsle cca ½ hodiny před jídlem a zapijte větším množstvím vody (1-2 sklenice). Maximální denní dávka je 6 kapslí.


Složení

6 kapslí obsahuje: Extrakt glukomannanu (Amorphophallus konjac K. Kock) 3000 mg, extrakt z RAKYTNÍKU (Hippophae rhamnoides L.) 900 mg, chrom pikolinát 108 mcg (270 % RHP), Vitamin C 90 mg (112 % RHP), protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin. KAPSLE: hydroxypropylmethylcelulóza (HPMC), čištěná voda, barvivo: titandioxid.Neobsahuje alergeny, GMO, lepek, vhodné pro vegany a vegetariány.


Upozornění

Doporučená denní dávka by neměla být překročena. Doplňky stravy by neměly nahrazovat pestrou stravu a zdravý životní styl. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

*příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g glukomannanu denně ve třech dávkách po 1 g zapitých 1-2 sklenicemi vody, před jídlem a v rámci nízkoenergetické diety.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.