Doplněk stravy

KetoDiet L-Carnitine 35 000 + chrom 500 ml

Značka: KETODIET
Produktová řada: KetoDiet ENJOY

KetoDiet L-Carnitine 35000 + chrom je určen pro aktivní ženy a muže. Je doplněn o vitaminy B5 a B6, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KetoDiet L-Carnitine 35 000 + chrom 500 ml

50141850

Úvod

Tekutý doplněk stravy s L-karnitinem, chromem + vitaminem B6, který pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. KetoDiet L-Carnitine 35000 + chrom 500 ml je určen pro aktivní ženy a muže a obsahuje v denní dávce 1 400 mg L-karnitinu. L-karnitin je pro tělo přirozená látka. Hraje roli při transportu mastných kyselin do mitochondrií, kde dochází ke zpracování těchto tuků za vzniku energie, potřebné pro životní pochody, včetně činnosti svalů a srdce. Vitamín B6 a kyselina pantothenová přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, chrom pomáhá udržovat hladinu krevního cukru na normální úrovni. Tím může redukovat touhu po sladkostech, která bývá překážkou v úsilí o snižování nadváhy. Jako součást dietního plánu KetoDiet lze přípravek zařadit od 1. kroku.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje 1 400 mg L-carnitin v denní dávce
  • kyselina pantothenová a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • kyselina pantothenová a vitamin B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • vitamin B6 přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu
  • chrom pomáhá kontrolovat hladiny glukózy v krvi
  • chrom přispívá k normálnímu metabolismu makroživin
  • přípravek má nulový obsah cukrů i tuků
  • je snadno vstřebatelný
  • s citrónovou příchutí

Dávkování

Před použitím krátce protřepejte. Doporučená denní dávka je 20 ml, a to jednorázově (20 ml) nebo ve dvou dávkách (10 ml ráno, 10 ml večer). Při plánované fyzické aktivitě si dejte jednu dávku (20 ml) KetoDiet L-Carnitine 20 minut před jejím zahájením. V průběhu dietního plánu KetoDiet můžete doporučenou denní dávku L-Carnitinu přidat přímo do proteinového nápoje. Odměrka je součástí balení.


Složení

Voda čištěná, L-Carnitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, konzervant: kyselina sorbová, sladidla: acesulfam K, sukraloza; chlorid chromitý, pyridoxin hydrochlorid, pantothenát vápenatý.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.