Drogerie

ISOKOR Nano Polisher Coating impregnace na povrchy 250 ml

Značka: ISOKOR

ISOKOR Nano Polisher Coating impregnace na povrchy je vhodná pro ochranu a impregnaci pevných povrchů. Je ideální k použití pro karoserie aut i do domácnosti.

4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Isokor nebo Cleanee v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ISOKOR Nano Polisher Coating impregnace na povrchy 250 ml

50127899

Úvod

ISOKOR Nano Polisher Coating impregnace na povrchy je vhodná pro ochranu a impregnaci pevných povrchů, jako je například sklo, kov a lakované povrchy. Je ideální k použití pro karoserie aut i do domácnosti. Pro co nejlepší výsledky před aplikací očistěte impregnovaný povrch čisticím prostředkem ISOKOR Green Cleaner Original. Ten daný předmět spolehlivě vyčistí, odstraní z něj i tenkou vrstvu zoxidovaného povrchu a ideálně ho připraví na navázání nanočástic ISOKOR Nano Polisher. Snadno tak můžete dosáhnout mimořádně kvalitního ošetření povrchu.

Hlavní vlastnosti:

  • ochranný nanotechnologický přípravek na pevné povrchy
  • vhodný do domácnosti i pro ošetření karoserie aut
  • velmi snadno se aplikuje

Použití

Použití přípravku: 1 litr na 100 m2. Při následné údržbě se spotřeba sníží na 1 litr na 300 m2.


Upozornění

Upozornění: Při práci s přípravkem se vyhněte kontaktu s očima. V případě zasažení očí může dojít k slabému podráždění jako po zasažení mýdlem, v takovém případě otevřené oči vymývejte čistou vodou cca 3 až 5 minut. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek je určen k přímému použití. Uchovávejte v uzavřených původních obalech při teplotách 5 až 30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Spotřebujte po dobu 6 měsíců od první aplikace. Prázdné obaly jsou recyklovatelné.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.