Drogerie

ISOKOR Lotus Effect Strong impregnace na textil a kůži 250 ml

Značka: ISOKOR
Produktová řada: Lotus

ISOKOR Lotus Effect Strong impregnace na textil a kůži zanechá povrch vysoce odolný vůči padající a stříkající vodě, otěru, podstatně snižuje přilnavost nečistot, a přitom je naprosto transparentní.

4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Isokor nebo Cleanee v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ISOKOR Lotus Effect Strong impregnace na textil a kůži 250 ml

50127901

Úvod

ISOKOR Lotus Effect Strong impregnace na textil a kůži je vhodná k impregnaci všech druhů neimpregnovaných textilií, pravé i umělé nelakované a broušené kůže, semiše a papíru. Impregnace ISOKOR zanechá povrch vysoce odolný vůči padající a stříkající vodě, otěru, podstatně snižuje přilnavost nečistot, a přitom je naprosto transparentní. 

Hlavní vlastnosti:

  • nanometrická impregnace na textil a kůži
  • činí povrch vysoce odolný proti vodě, otěru a chemikáliím
  • je vhodná především do interiéru
  • má transparentní texturu
  • velmi snadno se aplikuje

Použití

Před použitím protřepejte po dobu 5 vteřin. Naneste rozprašovačem na suchý, čistý, neškrobený a neimpregnovaný povrch tak, abych rovnoměrně zvlhl. Ošetření provádějte při teplotě 5 až 35°C. Chemický proces je dokončen po 24 hodinách, proto je doporučeno, aby po dobu minimálně 24 hodin ošetřený povrch nepřišel do styku s kapalinou. Aplikuje cca 100 ml/1 m2 dle nasákavosti ošetřovaného materiálu.


Upozornění

Upozornění: Při práci s přípravkem se vyhněte kontaktu s očima. V případě zasažení očí může dojít k slabému podráždění jako po zasažení mýdlem, v takovém případě otevřené oči vymývejte čistou vodou cca 3 až 5 minut. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek je určen k přímému použití. Uchovávejte v uzavřených původních obalech při teplotách 5 až 30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Spotřebujte po dobu 6 měsíců od první aplikace. Prázdné obaly jsou recyklovatelné.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.